Nasveti in napotki ter povpraševanja...

Uporabniški avatar
4 ever 19
Nov uporabnik

Kraj: Maribor

Ropotanje v kolesu!!!???

Napisal/-a 4 ever 19 Pe mar 10, 2006 5:02 pm

pozdrav!

danes sem se peljal po dežju in vedno ko sem šou čez kako večjo lužo mi je začelo ropotat v levem kolesu! oćitno je prišla voda vmes!? ko se peljem z desnim kolesom čez lužo se mi to ne dogaja! res pa je tudi da mam levi ZGLOB na polosovini fuč in ga bom v menjal v kratkem!
kdor se pač še malo bolj spozna na to, naj mi prosim pove ali je to povezano in se mi to lahko dogaja posledično zaradi zgloba??? :roll:
mam pa R 19 1.4 E RT

Uporabniški avatar
RedBull™
Moderator foruma

Napisal/-a RedBull™ Pe mar 10, 2006 7:38 pm

Če se ti je to predvsem slišalo takrat,ko si zavil,potem je res homokinetični zglob zanič. Jah ti daj to zamenjat,pa nove manšete,spotoma naj pa mehanik še malce prečikira podvozje,da ni še kje kaj lufta.
Ko grobar s ceste me bo pobral,vedite da redbull smrti se ni bal.

Uporabniški avatar
4 ever 19
Nov uporabnik

Kraj: Maribor

Napisal/-a 4 ever 19 Pe mar 10, 2006 8:01 pm

ne ni blo ko sem zavil, večja luža je bla, ropotalo (brnelo) je pa isto kot npr ko se pelješ enčas po snegu pa se nabere, kot da bi bil brez auspuha! ko zavijam npr večje ovinke na avtocesti potem itak že brusi, pa poka mi ko zapeljem čez ležeči policaj npr., to je že od prej! tak da je zglob ziher hin! že na servisu je reko da je sicer še ok samo da če se bo nadaljevalo je bolje zamenjat!
ne vem pa če je to ropotanje tudi posledica zgloba??? :?:
Vrni se na Popravila in okvare na vozilih

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Google [Bot], Google Adsense [Bot] in 11 gostov