yampi je napisal/-a:Ja sej js sm tud gledu...sam k on mi je kr dau to olje pa je reku daq je ok...sam se pogledu ni kero olje je dau..tko hitr pakiral
Bom js rajs zamenju olje....
fifi je napisal/-a:Hja, če ga še nisi natočil v menjalnik, potem bi ti js raje svetoval, da daš v menjalnik originalno olje od proizvajalca, pri Renaultih je tako, da samo z Elf Tranself s točno pravilno viskoznostjo dela menjalnik optimalno.
Nu-NRG je napisal/-a:fifi je napisal/-a:Hja, če ga še nisi natočil v menjalnik, potem bi ti js raje svetoval, da daš v menjalnik originalno olje od proizvajalca, pri Renaultih je tako, da samo z Elf Tranself s točno pravilno viskoznostjo dela menjalnik optimalno.
A ti to resnicno verjames?
No pa da ti dam samo za razmislek.
Zadnic sem dal notri original motorno olje Formula F1 (Motorcraft) za forde (fabrško olje) A veš kaj se je zgodil? V 7500Km mi je skoraj celega spil in je bilo totalno uniceno (ko voda je bil).
Medtem ko ce dam notri Castrol RS/TXT ali pa od Motula Synergie XXXX mi ga pa tudi kapljice ne spije.
Kaj pravis na to?
Jaz sezmer vztrajam, da samo merkaj kaksno olje se daje notri.
Jaz bom v kratkem menjal olje v menjalniku (ceprav se ne menja) in zavorah. Definitivno pa bo to od motula (ceprav je $$$), saj sem do sedaj imel vec kot dobre izkusnje.
LP, Klemen
Po forumu brska: Google Adsense [Bot] in 10 gostov