BlažB je napisal/-a:Dvotaktol je za dvotakne motorje, kot je npr moj frcakne pa za avte.Pomoje so buce da je treba to nalivat, drugace ga pa ima moj brat sam 1.4 pa mi ni, renault kot reanult tezave pa to..
Lp
TrijoAdijo je napisal/-a:Ja no...ampak..če tko gledaš...črpalka je narejena tako,da deluje na dizlsko gorivo,brez vsakih aditivov.
@Lisko...dej prosim nehi to pisat po forumu,ker čist malo manjka pa bom še v svojga nalil dvotaktol![]()
![]()
lisko je napisal/-a:TrijoAdijo je napisal/-a:Ja no...ampak..če tko gledaš...črpalka je narejena tako,da deluje na dizlsko gorivo,brez vsakih aditivov.
@Lisko...dej prosim nehi to pisat po forumu,ker čist malo manjka pa bom še v svojga nalil dvotaktol![]()
![]()
Ti kr nalij.... drugč pa tega neb pisu če neb bil poleg na servisu ko je nek dedek že drugič prinesu pumpo nazaj ( peguet HDi motor) in ko je še pol povedu da je lani polet tanku na hrvaškem... se je majster sam za glavo prijel in povedal zgodbico ki čist drži....
Preveč žvepla u nafti ... posledično slabše mazanje.... seveda zaribana pumpa.... olje pa podmazuje a ne?
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 13 gostov