slobender je napisal/-a:Mene zanima samo menjava tesnila ...
Dariooo je napisal/-a:slobender je napisal/-a:Mene zanima samo menjava tesnila ...
tesnilo karterja ni drago...pomojem ce uzames od konkurence enih par tisocakov..
delo...ce si malcek spreten se ga lahko tudi sam lotis...simpke...enih 10-15 vijakov in caw...drugace ti predlagam da to naredis ko bos menjal olje, kajti ko menjas tesnilo karterja mores iz motorja olje spraznit, ker mores karter dol snet....
kak mehanik ti bo uzel kakih 5k....sej ugibam
lP
maniaxxx je napisal/-a:Olje v menjalniku nikakor ne zdrzi celega zivljenja avta...ni cudn da so pol take tezave z avti ce vam je tezko dat par jurjev za menjavo olja
prjatu dej mal se umer s to porabo olja ker kakršno maš ti porabo bi nekateri molil za tako porabo jest ga dolivam 4 dcl na 1000 kilometrov pa kaj pol važn da ga je skoz dost tko da nalij tist liter na 5000 km not pa samo gas dokler greMaximus je napisal/-a:Aha.... ja, sedaj sem naredil 7000km s tem oljem....ma ima, da bi čez 3000km zamenjal znamko olja.mogoče je lahk tud to krivo, čeprav vsi govorijo, da znamka ni važna, le gradacija...sm kolk mam sam izkušenj, pa tudi kdo drug se oglasi, da je včasi temu tako. prejšnjemu avtu je zelo pasal esso 10w-40. castrola, valvolina pa ni prenesel, ker ga je pil...??? kdo bi vedel.... a kdo ve, kakšno olje priporoča Hyundai?
Hvala
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov