Sedaj me zanima, kje v Ljubljani lahko kupim O.K. diske in zavorne ploščice (ki ne cvilijo

Hvala!

Paris je napisal/-a:Jst mam pa drug problem, se mi zdi da ploščice pretesno držijo disk oz. če je avto dvignjen se mi zdi dase sprednja kolesa bolj težko vrtijo. drugače bremza v redu, nč ne trese ali pa cvili. Sam tko se mi zdi da se NE zavrti kolo če ga potisnem z roko?? Medtem ko se zadnja aba vrtita k zmešana!!! So pa zadej bobni.
Kje je kle problem?
domov sem jih dobil preko pošte.AndrejD je napisal/-a:Jaz sem za ATE power diske dal 20k +5k za ploščice + menjava je bila okoli 3k pri lokalnem mehaniku.
diske sem kupil v spletni trgovini http://www.herkules.si/
Primoz_86 je napisal/-a:Paris je napisal/-a:Jst mam pa drug problem, se mi zdi da ploščice pretesno držijo disk oz. če je avto dvignjen se mi zdi dase sprednja kolesa bolj težko vrtijo. drugače bremza v redu, nč ne trese ali pa cvili. Sam tko se mi zdi da se NE zavrti kolo če ga potisnem z roko?? Medtem ko se zadnja aba vrtita k zmešana!!! So pa zadej bobni.
Kje je kle problem?
Za prednja kolesa je normalno da se malo težko obračajo, saj poleg koles vrtiš še zobnike v menjalniku. Pojdi se peljat 5 km z 90km/h, potem počasi ustavi z ročno zavoro in potipaj vijake od prednjih koles. Če se na vijakih opečeš, potem je res nekaj z zavorami narobe. Če so le malo topli, je vse OK.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov