Nasveti in napotki ter povpraševanja...

Izzy_Boy
Nov uporabnik

Kraj: Ribnica

R5-Na zadnji premi pobira gume!!

Napisal/-a Izzy_Boy Sr apr 19, 2006 5:41 pm

Zdravo

Že dolg časa nism pisal po formumu,zdej je pa nastal problem in se obračam na vas za pomoč!
Na zadnji premi mi po notranji strani pobira gume! Ko sm si mal ogledal premo najbol sumim tisti del kjer pride torzija spojena skupaj ! Sedaj me pa zanima kok je tisto zakomplicirano popraviti in ali je mogoče, kje še kakšna druga napaka zaradi katere bi mi radiralo gume?

Lp Žiga
Adrenaline is our food. Speed is our drug. Technology is our religion. Car is our love.

Uporabniški avatar
lisko
Moderator / upravnik foruma

Napisal/-a lisko Če apr 20, 2006 9:13 pm

Bla rukjena kaj? spuščena? vilce na katerih so kolesa so vpeta v gumi puše..... načeloma se tist naj ne bi zrablo..... ampak nič ni večno....

Poglej avto od zadaj..... če ti kole stojijo tako : / \ pol je ziher to.
Slika
(Sine! Kaj naj nardim da pridem prek pločnika?......... Jeep-a si kup pa ne jamri :P ) :)

Izzy_Boy
Nov uporabnik

Kraj: Ribnica

Napisal/-a Izzy_Boy Pe apr 21, 2006 1:00 pm

Ne ni bila ne ruknjena ne spuščena! Normalna vožna vsak dan relacija Ribnica-Ljubljana 4 komadi notr! ko avto stoji na mestu se nič ne vidi da bi bile gume v takem stilu /\ ! Pa tudi puše sm že pogledal tam pri torziji če majo kej lufta pa ga tud nimajo nič!
Adrenaline is our food. Speed is our drug. Technology is our religion. Car is our love.

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Kraj: Bogu iza nogu!

Napisal/-a nebivedu Pe apr 21, 2006 1:15 pm

Pol pa enkrat naloži 4 ljudi not pa potem poglej kako gume stojijo. Pomoje bo treba nal blažilce zadaj poštimat.
Old subarus never die, they just get faster!
Vrni se na Popravila in okvare na vozilih

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 11 gostov