LP

AX_member je napisal/-a:Imam en "majhen"problemček..vozim citroen ax-a..avto v dobrem stanju a problem je olje,kako je možno da mi spije 2litra olja na 100km??????Bil sem pri lokalnem mehaniku in napake ni odkril,oz opravil je kratek pregled in rekel da verjetno že nekje puščaA doma sem preveril in vse kaže OK,kje bi bila napaka?
LPops:
STJEPAN je napisal/-a:POZDRAVLJEN,MISLIM DA 2 LITRA NORMALNO,PRIJATELJEV ZX(1.6) JE PIL 2.5 L OLJA NA 100KM,OPRAVIL GENERALKO A SE JE STVAR KMALU PONOVILA,stari citroeni imajo vsi neprestano probleme z oljem,vozil sem CITROEN BX-a,več na servisu kot na cesti in sem ga bil prsiljen menjat za kadetta,Citroen je navadno.......Kadetta si kup,nikol nobenih problemov..
PA LP
STJEPAN je napisal/-a:POZDRAVLJEN,MISLIM DA 2 LITRA NORMALNO,PRIJATELJEV ZX(1.6) JE PIL 2.5 L OLJA NA 100KM,OPRAVIL GENERALKO A SE JE STVAR KMALU PONOVILA,stari citroeni imajo vsi neprestano probleme z oljem,vozil sem CITROEN BX-a,več na servisu kot na cesti in sem ga bil prsiljen menjat za kadetta,Citroen je navadno.......Kadetta si kup,nikol nobenih problemov..
PA LP
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 10 gostov