Nasveti in napotki ter povpraševanja...

Danč
Nov uporabnik

Klima

Napisal/-a Danč So maj 06, 2006 5:32 pm

Mene zanima če daš na gretje v avtu in pol prižgeš klimo kakšno funkcijo opravlja tedaj? In še nekaj me zanima to je pri meganu 98 letnik ko se zapeljam čez kakšno luknjo ali pa po zvalovani cesti se v avtu čuje čuden zvok pokanje. A so to mogoče stabilizator gumice in kakšno funkcijo imajo? Ali moraš zamenjati vse 4 ali samo zunanje. In še eden problem imam lučka za rezervo se mi ne priže ko pride kazalec na rdečo polje.

Uporabniški avatar
TUNING_BOY
Uporabnik

Napisal/-a TUNING_BOY So maj 06, 2006 5:39 pm

za rezervo lahko da ti je crknala žarnica, menjaš lahk sam en stabilizator razn če maš preveč keša klima pa ma funkcijo gretja do določene temp. če daš na gretje! upam da sm pomagal
__+__ 2FAST 4YOU__+__

Danč
Nov uporabnik

Napisal/-a Danč So maj 06, 2006 5:43 pm

lučka dela ko dam kontakt potem ugasne ko prižem avto?

Uporabniški avatar
TUNING_BOY
Uporabnik

Napisal/-a TUNING_BOY So maj 06, 2006 5:53 pm

LAHK DA JE KAK SENZOR AL PA KAJ TAKEGA
__+__ 2FAST 4YOU__+__

tony1
Novinec

Re: Klima

Napisal/-a tony1 So maj 06, 2006 10:19 pm

Danč je napisal/-a:Mene zanima če daš na gretje v avtu in pol prižgeš klimo kakšno funkcijo opravlja tedaj?

Odstranjuje vlago iz zraka, torej suši zrak. Krasna stvar pozimi za odmrzovanje šipe, še posebej ker korejcem tudi, ko je minus zunaj klima še vedno dela (na nekaterih evropskih avtih se namreč takrat kompresor avtomatsko izključi). Šipe se vedno odrosuje s prižgano klimo ;)

O rošenju šip sem tudi že na tem forumu napisal cel roman, mogoče ti ga bo uspelo najti... :)
Vrni se na Popravila in okvare na vozilih

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 10 gostov