sevnican je napisal/-a:Imam problem. Hočem vžgati svojega Twingota, vstavim in obrnem ključ do polovice, kontrolne lučke na armaturki se normalno vklopijo, a ko obrnem ključ da bi vžgal, namesto da bi zagnal motor, vse skupaj ugasne. Pred tem naredi "klik". Kot da bi mu pobralo vso elektriko. Centralno daljinsko deluje normalno, tudi lučke na armaturki svetijo. Je pa čudno, da sem se pred nekaj urami lahko brez vsakršnih problemov peljal. Zdaj pa to... Kaj bi lahko bilo?
Prosim za pomoč!
sevnican je napisal/-a:Probal sem vklopit radijo in deluje normalno. Sem ga pustil minutko vklopljenega in deluje brez problemov. Tko, da mislim da ni akumulator vzrok. Kok pride kaj štarter? Je to draga stvar?
rozy je napisal/-a:sevnican je napisal/-a:Probal sem vklopit radijo in deluje normalno. Sem ga pustil minutko vklopljenega in deluje brez problemov. Tko, da mislim da ni akumulator vzrok. Kok pride kaj štarter? Je to draga stvar?
če je pa štarter se pa sam krtačke zamenja k so se gotov obrable
mal narahlo z kladivom po štarterju potovč pa probi če ti bo avto wžgav
milankregar je napisal/-a:Nimate nobenega drugega avta pri bajti, da bi zamenjal akumulatorje? Lahko, da ti alternator ne polni ... da ne boš glih za brezveze kupoval nov akumulator.
sevnican je napisal/-a:milankregar je napisal/-a:Nimate nobenega drugega avta pri bajti, da bi zamenjal akumulatorje? Lahko, da ti alternator ne polni ... da ne boš glih za brezveze kupoval nov akumulator.
Če bi bil doma, bi mel že zrihtano. V Mb sem, kjer študiram. Punca je pri meni, samo ne vem kako je kaj z P206. Ma to isti akumulator kot Twingo?
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 10 gostov