RedBull™ je napisal/-a:To je orodje,ki ga uporabljajo mehaniki oz. se uporablja v servisnih delavnicah,da lahko z njim skup stisneš vzmet skup,tko da lahko zamenjaš amortizer. ker v nasprotnem primeru,ne moreš zadeve skup sestavit.
Mad je napisal/-a:RedBull™ je napisal/-a:To je orodje,ki ga uporabljajo mehaniki oz. se uporablja v servisnih delavnicah,da lahko z njim skup stisneš vzmet skup,tko da lahko zamenjaš amortizer. ker v nasprotnem primeru,ne moreš zadeve skup sestavit.
Čudno ... ko smo bili mladi in nismo tega orodja poznali smo se samo na blatnik naslonili in odvili vijak brez problemov - vsaj jaz ... imam 115kg :P :P :P
matjaz19 je napisal/-a:Meni je ležaj na amortizerju spredaj na desni strani ma luft pa trese ko premzam, zanima me če je to težko zamenjat, ker mi je reku prodajalec da sam zgoraj pa spodaj odšraufaš pa ven potegneš pol pa noter nazaj. NAj mi kdo pove kako se to menja
prosim
Hvala za odgovor
sonček je napisal/-a:matjaz19 je napisal/-a:Meni je ležaj na amortizerju spredaj na desni strani ma luft pa trese ko premzam, zanima me če je to težko zamenjat, ker mi je reku prodajalec da sam zgoraj pa spodaj odšraufaš pa ven potegneš pol pa noter nazaj. NAj mi kdo pove kako se to menja
prosim
Hvala za odgovor
Probaj dobiti kakšnega pocen mehanika(fušarja), te bo najceneje prišlo, če boš sam to delov je težje, ker potem se ti lahko kje zalomi in pol bo pa
Zdej pomagam ti lahko sam v primeru če si iz lj.poznam dost mehanikov.
lp
Mad je napisal/-a:sonček je napisal/-a:matjaz19 je napisal/-a:Meni je ležaj na amortizerju spredaj na desni strani ma luft pa trese ko premzam, zanima me če je to težko zamenjat, ker mi je reku prodajalec da sam zgoraj pa spodaj odšraufaš pa ven potegneš pol pa noter nazaj. NAj mi kdo pove kako se to menja
prosim
Hvala za odgovor
Probaj dobiti kakšnega pocen mehanika(fušarja), te bo najceneje prišlo, če boš sam to delov je težje, ker potem se ti lahko kje zalomi in pol bo pa
Zdej pomagam ti lahko sam v primeru če si iz lj.poznam dost mehanikov.
lp
...Ma ne se sekirat - enkrat boš zaj.. drugič boš že znal... tako smo začeli... . sicer dobiš po knjižnicah tudi navodila za vse te postopke tudi od drugih avtomobilov pol ti sam skužiš kako kaj ko izveš kaj kako dela... L.p. Mad
Po forumu brska: berlonso, Google Adsense [Bot] in 6 gostov