monster_d je napisal/-a:Na novo scentrirane pa so ble?
Neenakomerno porabljene so lahko vzrok da ti jih trese, pa se to da se spredaj dosti bolj cuti kot zadaj.
Bor je napisal/-a:Meni je pa avto neslo v eno stran. Grem delat optiko. Še vedno isto. Pa je reku vulkanizer da je lahko zarad menjave gum ( spredaj-zadaj), ker je kao drugačen negativ. In pol po kakih 1000km se je zadeva sama uredila.
...Tako delajo pravi divjaki ... welcome in d klubbTommo je napisal/-a:Jaz do sedaj nisem nikoli menjal gum vpo določenih kilometrih naprej in nazaj oziroma kot si navedel da ti je rekel da menjaj prednej in zadnje.
Pač ko zrabim prve jih vržem stran in dam na prvi konc gume ki so bile zadaj pa dam zadi nove tko da imam zmeri na zadnjem delu boljšo gumo.
Tko da pomojem tut ni tresenje povezano s tem. Preveri da nimaš kake bule na gumi ker to ko se ti dogaja je ravno tko kot da bi imel bulaste gume.
Arcon je napisal/-a:Jaz mam isti problem z gumami. Vulkanizer je bil pametn, reko če ne veš kake gume se dajo na kaki avto. Trotl pač! Potem sem pa slišal za to varianto. Napumpaj si ene 0,5bara več, kot drugače, pa se vozi ene 2000km, potem pa jih spusti nazaj, pa je dosti boljše potem. Gume se pa res nazobčijo, kot so ostali povedali.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov