nebivedu je napisal/-a:Ker so me v kliničnem sestavljal skupaj 3 ure in sem bil pripeljan do kliničnega s svojim avtom je ta orenk krvav v notranjosti - sedeži, tepihi, vrata, armatura, pedala, ročna, šaltkebl, radio.
Katero čistilo(razen res mrzle vode) čisti kri iz tekstila, plastike, usnja?
Pa da še razložim, kaj je bilo - motorna žaga, ki jo je odbila veja direktno v nogo in je poškodovala par žil in raztrgala kožo in meso do kosti in še malo kosti zraven.
nebivedu je napisal/-a:Ker so me v kliničnem sestavljal skupaj 3 ure in sem bil pripeljan do kliničnega s svojim avtom je ta orenk krvav v notranjosti - sedeži, tepihi, vrata, armatura, pedala, ročna, šaltkebl, radio.
Katero čistilo(razen res mrzle vode) čisti kri iz tekstila, plastike, usnja?
Pa da še razložim, kaj je bilo - motorna žaga, ki jo je odbila veja direktno v nogo in je poškodovala par žil in raztrgala kožo in meso do kosti in še malo kosti zraven.
nebivedu je napisal/-a:...Ob strani mam pa nalimane še štiri britvice, tko da ko pride radio 4 cm ven iz ogrodja ga lopov lahko prime - na njegovo nesrečo za britvice, ko pa on povleče radio se pa ketna napne in lopov mora uporabit mal več sile, takrat se britvice šele orenk zarežejo v roko.
Kolega je ko sem mu to naštimal v avto, imel orenk krvav avto, ampak radio je pa ostal v njem.
W|zz je napisal/-a:nebivedu je napisal/-a:...Ob strani mam pa nalimane še štiri britvice, tko da ko pride radio 4 cm ven iz ogrodja ga lopov lahko prime - na njegovo nesrečo za britvice, ko pa on povleče radio se pa ketna napne in lopov mora uporabit mal več sile, takrat se britvice šele orenk zarežejo v roko.
Kolega je ko sem mu to naštimal v avto, imel orenk krvav avto, ampak radio je pa ostal v njem.
Vprašaj ga kaj je on naredil![]()
Upam da bo noga kmalu OK
nebivedu je napisal/-a:W|zz je napisal/-a:nebivedu je napisal/-a:...Ob strani mam pa nalimane še štiri britvice, tko da ko pride radio 4 cm ven iz ogrodja ga lopov lahko prime - na njegovo nesrečo za britvice, ko pa on povleče radio se pa ketna napne in lopov mora uporabit mal več sile, takrat se britvice šele orenk zarežejo v roko.
Vprašaj ga kaj je on naredil![]()
Upam da bo noga kmalu OK
On je zamenjal avto.
proxima je napisal/-a:Vroce vode bohobvar ne.
Ali zaporedoma spirat z vodikovim peroksidom (3%, dobis v lekarni) in sesat z vodnim sesalcem, ali pa s kaksnim encimskim cistilom (se dobijo po raznih drogerijah - v Astri v Jami v majhnih zelenih flaskah, samo ne vem, kako se imenujejo).
Sicer se pa pozdrav!:)
lp, proxima
Po forumu brska: Google Adsense [Bot] in 8 gostov