Pudgar Uroš je napisal/-a:Ima kdo kašno idejo, kaj je lahko pri avtu narobe (Opel Tigra), če pri vžigu dalj časa vergla, potem pa včasih vžge, drugič pa obrati zelo nizko nihajo, nakar avto ugasne. Ponovno ga je možno vžgati z dodajanjem gasa. Ko avto vžge, deluje normalno. Med vožnjo ne cuka, niti ne vgaša v prostem teku. Ko enkrat vže tudi prosti tek deluje normalno.
Hvala za nasvete,
Lp, U.
fricko1 je napisal/-a:no da ne bom nove teme načenjau, bom kr na tej vprašau, če pa koga moti se mu oproščam. No Stvar je sledeča, podoben problem imam jaz, mam polota 1.4, in ko ga vžgem mi pol tkoj vgasne kot da ga zaduši, ne pomaga niti če dam gas, to se mi zgodi enih 7x nakar pa avto normalno vžge. Včasih mi prej vžge če ga vžgem z gasom.
Hvala za odgovore.
Lp Fricko
Mijo666 je napisal/-a:Pudgar Uroš je napisal/-a:Ima kdo kašno idejo, kaj je lahko pri avtu narobe (Opel Tigra), če pri vžigu dalj časa vergla, potem pa včasih vžge, drugič pa obrati zelo nizko nihajo, nakar avto ugasne. Ponovno ga je možno vžgati z dodajanjem gasa. Ko avto vžge, deluje normalno. Med vožnjo ne cuka, niti ne vgaša v prostem teku. Ko enkrat vže tudi prosti tek deluje normalno.
Hvala za nasvete,
Lp, U.
Čisto isto se dogaja meni na Opel Vectri 2.0 GT
Pudgar Uroš je napisal/-a:čare je napisal/-a:pri oplovih motorjih 1.4 16 V in 1.6 16V se zna sesalni kolektor in loputa gasa konkretno zabit zaradi prevelike porabe olja tko da to mal poglej
Se temu slučajno reče AGR ventil? Namreč tudi ta naj bi bil "zapacan" in ga bo potrebno menjati.
Lp, U.
slab štarter drugič ko ti ne bo hotu obrnt vzem en štil od metle pa useki po štarteju da se bo zbudu pa bo kresnu najbrž da majo krtačke že mal slab stik zarad obrabebehro je napisal/-a:zna bit pa da se je zamašiu filtr za bencin(kokr se je zgudil pr ns)
drgač bi pa še jst tuki uprašu kaj bi blo narob pr meganu! usake tok cajta se zgudi da k obrnm kluč se nč ne zgudi, niti štartr ne trzne ne nč, kt da bi biu auto mrtu, če ga pa mal porinš(ampak čist mal) pa pol pržge brez problema. sm pa ugotovu da takrt k se to zgodi, ubrnm kluč pa parkrat z nogo pohodm stopalko za gas do konca se pa kr pržge!!!
ma gdo kakšno idejo kaj bi blo lohk narobe, oz če se je kj tazga že komu zgodil?
HVALA že v naprej
čare je napisal/-a:Pudgar Uroš je napisal/-a:čare je napisal/-a:pri oplovih motorjih 1.4 16 V in 1.6 16V se zna sesalni kolektor in loputa gasa konkretno zabit zaradi prevelike porabe olja tko da to mal poglej
Se temu slučajno reče AGR ventil? Namreč tudi ta naj bi bil "zapacan" in ga bo potrebno menjati.
Lp, U.
ja pr teh motorjih se rad tud AGR zabije samo ga ni treba menjat če je samo zabit se ga da spucat če je pa električno zanič pa menda lahko dobiš obnovljenga se mi zdi da je okol 30 jurjev pa fejst zaj**** ga je dol vzet sploh pri tigri kjer ni prostora pod pokrovom tud za čike odložit
nekje slab stikjay je napisal/-a:no upam da nebo kdo jezn, če še jaz vprašam za moj primer: moja vectra B 1.6 16v včasih normalno vžiga občasno pa ko obrneš ključ se ne dogaja čist nič nobenih zvokov itd.. štarter je nov. ko je ključ obrnjen do konca se sliši, da prekine ventilacija radio itd to normaly samo vžge pa ne. Če mam srečo po 5min normalno vžge hvala za odg
jay je napisal/-a:no upam da nebo kdo jezn, če še jaz vprašam za moj primer: moja vectra B 1.6 16v včasih normalno vžiga občasno pa ko obrneš ključ se ne dogaja čist nič nobenih zvokov itd.. štarter je nov. ko je ključ obrnjen do konca se sliši, da prekine ventilacija radio itd to normaly samo vžge pa ne. Če mam srečo po 5min normalno vžge hvala za odg
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov