dreamgirl je napisal/-a:Pozdravljeni!
Pred mesecem dni sem kupila rabljen Fiat Punto 60 sx, letnik 1997, prevoženih 113.0
00 km. Sedaj pa mi je začelo olje cankat, bila sem na popravilu ampak še vedno malo canka. Mehanik je rekel, da pri vseh puntotih malo canka??
Tudi z prezračevanjem imam neke težave, sprva mi je delalo normalno, potem je ven začela letet neka siva pena, zdaj pa sploh več ne dela. Ko ga zaštartam mi včasih ne vžge, kaj bi lahko bilo. Prosim za nasvet, če ima kdo podobne probleme. Saj drugač je pa vse ok še zaenkrat.
lp, dreamgirl
UR01 je napisal/-a:IMAM FIAT STILO 1.9 JTD l.2002, ŠT.KM 64000. NAPAKE KI SE POJAVLJAJO SO NASLEDNJE: PUŠČA OLJE IZ MENJALNIKA, VERJETNO NA SEMERINGU IZH. OSOVINE KI GRE NA VZTRAJNIK, SLABI VSI ŠTIRJE AMORTIZERJI, ZARADI NJIH ŽE DELAL OPTIKO, LANI NA HRVAŠKEM POČILA CEVKA OD POVRATKA GORIVA ( NA PLASTIČNEM KONEKTORJU),SNELA SE JE CEV OD TURBINE, PRIŽIGA SE LUČKA OD AIR BAGA KO SE ČISTI AVTO IN SENZORJA GORIVA KO JE POLN ALI PRAZEN TANK, VENTILATOR SLABO DELA IN JE GLASEN. V ENEM LETU SEM IMEL ZARADI TEH PROBLEMOV ŽE VELIKE STROŠKE, KER IMAMO PRI HIŠI ŠE ENEGA FIATA PUNTO 1.9 JTD 80 KM 90000km PRI KATEREM JE BILO V ENEM LETU PREKO 100.000 SIT ZA POPRAVILA ME ZANIMA ČE IMA ŠE KDO S FIATI TAKE PROBLEME. ( ZANIMAJO ME OKVARE NE SAMO NA MOTORJU AMPAK TUDI NA POVOZJU, ELEKTRONIKI...)
Po forumu brska: Google [Bot] in 10 gostov