...lahko bi bil tudi senzor - čitalec obratov v razdelilcu ... včasih ti ugasne in rabiš verglat parkrat da spet prižgeš? L.p. Madalesy je napisal/-a:Jaz sem razlišljal, da je kaka sonda al kaj ???
Motorček prostega teka. Samo bi vprašal, ali ta motorček tudi vpliva na vožnjo. Ker med vožnjo tudi cuka. Enkrat cuka, enkrat ne.
Drugače ga bom tak pelu danes popoldan na servis, samo sprašujem, če se spoznate na to in kaj bi blo narobe. Da tudi vem približno kolk me bo to stalo.
...lahko je marsikaj pojdi na OBD tester in ti bo napisalo kje je napaka...alesy je napisal/-a:Men še zaenkrat vžge pol ko ugasne, sam se bojim da bi obstal na kakmu križišču v gužvi, pa da nebi vžgal.
Sam zakaj potem enčas lepo pelje, pol pa kar naenkrat neki začne trokirat. Ni mi jasno.
Mad je napisal/-a:...lahko je marsikaj pojdi na OBD tester in ti bo napisalo kje je napaka...alesy je napisal/-a:Men še zaenkrat vžge pol ko ugasne, sam se bojim da bi obstal na kakmu križišču v gužvi, pa da nebi vžgal.
Sam zakaj potem enčas lepo pelje, pol pa kar naenkrat neki začne trokirat. Ni mi jasno.
...ja oni ga priklopijo na računalnik za diagnostiko tvoj računalnik pa pokaže kje je napaka, ker dokler je ne resetira serviser ostane v spominu računalnika in ti veš točno kaj zamenjatalesy je napisal/-a:Mad je napisal/-a:...lahko je marsikaj pojdi na OBD tester in ti bo napisalo kje je napaka...alesy je napisal/-a:Men še zaenkrat vžge pol ko ugasne, sam se bojim da bi obstal na kakmu križišču v gužvi, pa da nebi vžgal.
OBD tester, kaj to misliš, da ga naj na računalnik priklopi.
Saj drugače tak ne bo druge, kot da grem na servis, pa povejo kako pa kaj.
...testerje ima danes vsak dober mehanik ... nekateri med njimi jih pa tudi znajo uporabljati ...TilenR je napisal/-a:testerje majo ponavad samo uradni servisi al kako? Namreč jaz mam podoben problem, pa me je kr mal strah it na pooblaščen servis, da me ne bi opulili za pol avta.
jorgeus je napisal/-a:Tko je...4-krat sm bila na uradnem servisu in testiral so po dolgem in pocez, en senzor celo zamenjal, sam k***, avto je se vedno problematicen kot je bil pred tem. Pac rac nc ne javi...
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 11 gostov