burka je napisal/-a:mislim da bo plačala kazen pa nekaj pik bo dobila, nisem pa siguren, naj se izkušen maček rajši razpiše...LP
Matevzg je napisal/-a:Stvar je taka: včeraj se je moji punci zgodil zelo neljub dogodek. U trenutku nepazljivosti na izvozu iz obvoznice, je priletela v rit koloni, ki je stala pred njo. Havba je prbližn do tretjine čist speštana, airbag se je odprl. Potem je AMZS avto odpeljal do avtohiše Real (gre namreč za avto Renault Megane 1.4e RN, letnik 96), kjer so ga pogledal in rekl, da je škode za 1.000.000 SIT. Punca je bla v nesreči kriva, kaskega nima. Zdej me zanima, kako bi se blo najboljš znebit avta? Oziroma, kje najdt koga, ki bi zanj vseen še kej plačal in bi mu prav prišel? Prodaja po delih pa ne pride v poštev, ker avto ne more nikjer stati, ampak bi se ga bilo potrebno znebit.
Do torka je lahko pri Realu, potem ga je treba odpelat. Ful bi prosu za kšne koristne info?
Druga stvar: kaj mora ona zdej sploh urejat? Mora it na zavarovalnico in kaj tam narest, povedat? Mislm, mal smo zgubljeni vsi skup ... Na forumu pa nisem našel pravih odgovorov.
Matevzg je napisal/-a:Stvar je taka: včeraj se je moji punci zgodil zelo neljub dogodek. U trenutku nepazljivosti na izvozu iz obvoznice, je priletela v rit koloni, ki je stala pred njo. Havba je prbližn do tretjine čist speštana, airbag se je odprl. Potem je AMZS avto odpeljal do avtohiše Real (gre namreč za avto Renault Megane 1.4e RN, letnik 96), kjer so ga pogledal in rekl, da je škode za 1.000.000 SIT. Punca je bla v nesreči kriva, kaskega nima. Zdej me zanima, kako bi se blo najboljš znebit avta? Oziroma, kje najdt koga, ki bi zanj vseen še kej plačal in bi mu prav prišel? Prodaja po delih pa ne pride v poštev, ker avto ne more nikjer stati, ampak bi se ga bilo potrebno znebit.
Do torka je lahko pri Realu, potem ga je treba odpelat. Ful bi prosu za kšne koristne info?
Druga stvar: kaj mora ona zdej sploh urejat? Mora it na zavarovalnico in kaj tam narest, povedat? Mislm, mal smo zgubljeni vsi skup ... Na forumu pa nisem našel pravih odgovorov.
sonček je napisal/-a:Matevzg je napisal/-a:Stvar je taka: včeraj se je moji punci zgodil zelo neljub dogodek. U trenutku nepazljivosti na izvozu iz obvoznice, je priletela v rit koloni, ki je stala pred njo. Havba je prbližn do tretjine čist speštana, airbag se je odprl. Potem je AMZS avto odpeljal do avtohiše Real (gre namreč za avto Renault Megane 1.4e RN, letnik 96), kjer so ga pogledal in rekl, da je škode za 1.000.000 SIT. Punca je bla v nesreči kriva, kaskega nima. Zdej me zanima, kako bi se blo najboljš znebit avta? Oziroma, kje najdt koga, ki bi zanj vseen še kej plačal in bi mu prav prišel? Prodaja po delih pa ne pride v poštev, ker avto ne more nikjer stati, ampak bi se ga bilo potrebno znebit.
1.000.000 --------> 100.000 jurjev je to al kaj
Matevzg je napisal/-a:Kje pa lahko dobim neuradno ceno?
Matevzg je napisal/-a:Sama popravljala ga ne bi, in iskala zadev vsepovsod. Glede kleparja bi bilo pa za premislit. Nisem si mislil, da so to take razlike.
Mogoče bi se ga dalo nekam premestit na eno dvorišče, ampak že prevoz do tja bi prišel naslednjih 10k. Kako naj pa kleparju pokažem kako je z avtom? Ne morem ga kar dosavljat od enega do drugega ...
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 12 gostov