lisko je napisal/-a:Večji ali manjši cilinder? LOL take izjave pa še ne![]()
Možn pa je da šteka in so ploščice pregrete posledica pa je da slabše zagrab.
mevden je napisal/-a:lisko je napisal/-a:Večji ali manjši cilinder? LOL take izjave pa še ne![]()
Možn pa je da šteka in so ploščice pregrete posledica pa je da slabše zagrab.
ja in kaj je tuki čudnega? mogoče mu je dal napačen cilinder not, ki je mislil da bo ustrezal. seveda maš malo večje in manjše zavorne cilindre(zadnje).
ko sm kupoval jst za pezo 106 zadnji zavorni cilinder mi je prodajelac dal cilinder od ax-gt, češ da je enak. a ko sem dal dol bobenj, sm vidu da je novi kar precej večji.(ni ustrezal).
...pusti zdaj cene kaj tipu se pol ni zdelo potrebno popravit oba ? kaj te ne obrača v ovinku če bremzaš? ... vseeno malo prevelika razlika po moje... naj ti poštela da se ne boš vrtel...kar se tiče cene - lahko bi dobil gumice - o-ring in sistem razdrl menjal tesnilo in spucal tekalno pot zavornega bata če ni preveč obrabljena seveda pol pa zamenjal o-ringe in dal čez novo tesnilo na konec valja da ti ne vdira prah in umazanija not...to ti je tip verjetno naredil ... L.p. Maddominio je napisal/-a:no danes sem bil pr serviserju in sem ga mal vprašu kaj je s tem obnovljenim valjom... dec je reku da ker imam DISKE tud zadaj, ta valj stane 50 čukov! (za bobne je pa kao 3 čuke)
No in potem je on men dal obnovlenga, ki stane pa polovico cene - torej 25 čukov...
Seveda mi je zamenju samo enga, drugi pa zdej seveda manj prime kot un k je obnovlen in zato mam zdej tako razliko!
A se vam kej sanja, če je to res tok drago in da je taka razlika med diski in bobni??!
Hvala
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 12 gostov