Sem nov na forumu in nov lastnik cordobe 1.4 letnik 99.

Se je pa pojavilo nekaj težavic na moji cordobi!

Se opravičujem ker so slike naložene v napačnem vrstnem redu -glejte odspodaja gor!!
Kot prvo: Ko je motor zelo hladen ga npr. vžgem in ko že nekaj časa deluje kakih par sekund mu obrati nenadoma čisto padejo tako da ugasne. To se dogaja samo ko je motor kar precej hladen(zadnjih nekaj deževnih in hladnih dni). Na forumu sem prebral da je ena od možnosti umazana loputa-to sem tudi očistil(prilagam slike) in zdaj čakam bolj hladen dan, da bom preveril če se je stvar uredila.
Namenim pa naredit tudi velik servis (svečke, olje...)in bom videl kaj bo,če še potem stvar ne bo vredu delovala bom popi..o!
Zato če imate kake predloge mi jih prosim napišite, določene dele mi lahko označite tudi na slikah, da bom vedel kje iskati!
Kot drugo: Avto ima PREtrdo sklopko-kaj bi bilo lahko vzrok temu,avto ma prevoženih 112.000 in mislim da sklopka še nebi smela biti hin! (Ob servisu bom zamenjal tudi sklopko) vendar me vseeno zanima vzrok!!!!!!!
Š ena prošnja: Če ima kdo program autodata ali kaj podobnega za seat cordobo 1.4 letnik 99, bi ga prosil da se mi javi na mail: bojan.opel@yahoo.com
LP, Hvala