Nasveti in napotki ter povpraševanja...

Samantha
Nov uporabnik

Kia Clarus - problem z vžigom

Napisal/-a Samantha To jul 04, 2006 2:23 pm

Kakor je že Bboss napisal, da forum pomaga, da nas serviserji in mehankarji ne bodo tako zlahka vlekli za nos z raznoraznimi zgodbicami, upam, da mi boste lahko pomagali rešiti moj problem, ker mam že kar dolg nos in pokrov mi dviguje, da ne govorim o izpuhu skozi uha zarad jeze, ker me vsi sam farbajo.

Dejansko rabim kontakt (ime osebe, najboljs kr telefonsko, najbolje mobi) od enega super (elektro)mehankarja, ki ve kaj dela!!! A mi lahko koga priporočite???

To je noro kake ljudi najdeš na servisih, sami metalci marmelade v oči. Imam Kio Sephia, letnik 1999. Problem je, da mi avto na vsake toliko ne vžge. Baje, da je lahko nekaj narobe z vžigalno turnjavo, jaz se ne razumem tako v te stvari. Na servisu pa kot za nalašč vse dela in potem izpadem prava kokoška. Sem se prijavila na forum sam zaradi tega, ker sem zvedela, da ga berete in odgovarjate izkušeni poznavalci teh stvari.

Prosim za pomoč!!!
Pa hvala vam vnaprej.

Lep pozdrav!

stigma
Novinec

Kraj: lj

Napisal/-a stigma To jul 04, 2006 2:44 pm

jest vem za enga dobrga avto stromarja tle v grosuplju smer proti sp.slivnici dol pod hribom sm nevem kak se pise vem pa naslov cesta toneta kralja cene pa ksnga upras kje je maxo pub v grosuplju ce bos sla ke tm zravan mas pa nega
lP stigma

Uporabniški avatar
AR_146
Novinec

Kraj: ljubljana

Napisal/-a AR_146 To jul 04, 2006 3:42 pm

stigma je napisal/-a:jest vem za enga dobrga avto stromarja tle v grosuplju smer proti sp.slivnici dol pod hribom sm nevem kak se pise vem pa naslov cesta toneta kralja cene pa ksnga upras kje je maxo pub v grosuplju ce bos sla ke tm zravan mas pa nega
lP stigma

res je ime mu je pa vili
Slika

Samantha
Nov uporabnik

Napisal/-a Samantha Sr jul 05, 2006 8:47 am

Hvala, zanima me še, če je Vili pooblaščen serviser za Kio ali za katere druge avte tudi???

stigma
Novinec

Napisal/-a stigma Sr jul 05, 2006 11:19 am

nevem sm kokr vem je ful pusten pa za solidno ceno ti bo zrihtu ma pa sp in te pomoje tud nebo nategvav lepo bo na testr vrgu pa bo vidu ce se pa ni zabelezla napaka na racunalniku od avta bos pa pomoje mogla menat racunalnik al pa pejt ke k si avto kopila pa jih napizdi da so ti prodal avto s neko okvaro pa nej te nebo sram 8)

SkIDiver
Novinec

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a SkIDiver Sr jul 05, 2006 1:52 pm

Samantha lahko mal opišeš kdaj avto noče vžgat? Hladen al topel motor? Kakšna je takrat zunanja temperatura in vlaga? Si opazila, da vedno ob enakih zunanjih vremenskih pogojih ne vžge al nima veze s tem?

PS: Ko naslednjič avto ne bo hotu vžgat samo malo stopi na pedal za plin. Ne ga zabit do konca! Samo prisloni nogo gor, da se pomakne za 1 do 2cm. Če ti bo po tem principu vžgal sporoči ;)

mato
Nov uporabnik

Napisal/-a mato Sr jul 05, 2006 2:24 pm

lep pozdrav
moj fotr ma tut kio sephia l.98 . njem je pa avto cukal med vožnjo pa je tut hodu po vseh servisih pa ni meu nben pojma.so hotel kr vse po vrsti menjat.pol je pa meu tehničnga in je tam spet cuknla pa mu je un stric z wdjem en kontakt pošpricu in zej skos lepo dela.brez problema.
upam d ti bo kej pomagal

mato18
Nov uporabnik

Kraj: sevnica

Napisal/-a mato18 Sr jul 05, 2006 2:40 pm

lep pozdrav
ves za kir kabl gre!za regulacijo zraka.nek u zgornjem desnem kotu je.probi pa sporoč
ajt

Samantha
Nov uporabnik

Napisal/-a Samantha Če jul 06, 2006 11:56 am

A ste vi vsi mehaniki al kaj, da se tak razumete in mate predloge?
:D
Avto noče vžgat po nekem neugotovljenem in neponavljajočemu se sistemu in to je to, kar me totalno pizdi. Zaenkrat je danes vžgal, kot je treba, naslednjič pa uporabim tvoj nasvet SkIDiver in javim!
Ej a to mislite, da je ok, da jaz grem do mehanika na servis in kr vaše predloge napak predlagam, da ne bom izpadla spet kokoš? Mi je to čist smotano.
Aja pa še to, vedno sem popravljala avto po predpisih, s knjižico pa to. Sam zdej res ne vem kaj naj in bom šla do vsakega mehankarja k bo to znal zrihtat.
Hvala, da lahko komuniciramo fantje.

stigma
Novinec

Napisal/-a stigma Če jul 06, 2006 1:32 pm

samanta a tebe j**e stromarska okava al mehanska ce mas mehansko al elektricno okvaro lhk ti jest zrihtam strica k ti bo pocen racunu k je mehankar ce mas pa stromarsko pa tud enga starejsga avto stromarja k se tud kr spozna
lp Stigma

Uporabniški avatar
marko01
Poznavalec foruma

Kraj: Maribor

Napisal/-a marko01 Če jul 06, 2006 2:20 pm

stigma bo vse zrihto :mrgreen: tule gor je en dober elektricar iz celja ki je meni delo nekaj zadev pod nikom sablač sicer pa tako kot so rekli malo bolse opisi kdaj ne vzge itd. :-P

Uporabniški avatar
sonček
1/2 zvezdice

Kraj: 10 km iz Žirov v hribe

Napisal/-a sonček Če jul 06, 2006 10:39 pm

mato je napisal/-a:lep pozdrav
moj fotr ma tut kio sephia l.98 . njem je pa avto cukal med vožnjo pa je tut hodu po vseh servisih pa ni meu nben pojma.so hotel kr vse po vrsti menjat.pol je pa meu tehničnga in je tam spet cuknla pa mu je un stric z wdjem en kontakt pošpricu in zej skos lepo dela.brez problema.
upam d ti bo kej pomagal

Ampak tale wd je pa zakon,zmeraj pomaga...frend je na tak način vžgal avto(noben mehanik ni ugotovu kaj je reku je sam da je okvara na elektroniki bil pa je ford escord l.91 čez 250 tkm).....
Jest bi kupu en wd in vse razmontiral in vse pošprical(škodl nov nč).

lp
Osu gre samo enkrat na led.lp
Vrni se na Popravila in okvare na vozilih

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 10 gostov