dj_em je napisal/-a:ne razumem kako lahko tako idiotsko sprašuje folk po forumu .....
podobne fore so tut kako se zamena guma al pa žarnica itd...
na vsakem avtu ( tut ful starih ) piše koliko morš napumpat gumo... ponavadi ti piše na pokrovčku za gorivo oz. nekje na avtu....
pa piše ti za vse homologirane dimenzije
Tyler je napisal/-a:Ja glih v tem je fora...da je tisto na pokrovčku mišljeno za 17",ki so serijsko gor...js mam pa 18". Hvala za pomoč vseen, bom šel k vulkanizerju. Btw...a še komu po straneh bolj gume obrablja??lp
Dariooo je napisal/-a:dj_em je napisal/-a:ne razumem kako lahko tako idiotsko sprašuje folk po forumu .....
na vsakem avtu ( tut ful starih ) piše koliko morš napumpat gumo... ponavadi ti piše na pokrovčku za gorivo oz. nekje na avtu....
ja in ce das ti nove feltne in gume gor na avto ti rudi pise kolko more bit napumpana gor na pokrovcku od goriva??
js ne razumem kaklo lahko das tako idiotsko izjavo
drugace pa najbolje da gres do kakega vulkanizerja pa ti bo on najbolje svetoval
LP
dj_em je napisal/-a:Dariooo je napisal/-a:dj_em je napisal/-a:ne razumem kako lahko tako idiotsko sprašuje folk po forumu .....
ja in ce das ti nove feltne in gume gor na avto ti rudi pise kolko more bit napumpana gor na pokrovcku od goriva??
js ne razumem kaklo lahko das tako idiotsko izjavo
drugace pa najbolje da gres do kakega vulkanizerja pa ti bo on najbolje svetoval
LP
model ti si i****.... preber si še enkrat moj post
Po forumu brska: Google Adsense [Bot] in 15 gostov