WiseMan je napisal/-a:Obrati padejo ja... Samo preveč padejo... Če prižgem luči, dam ventilacijo na ful, pa mi padejo za 300-400 obratov. V prostem teku je to že fejst nadležno... Če prižgem se smernike, se sliši kako obrati nihajo, tako kot smernik utripa...
Dariooo je napisal/-a:A se ne dogaja pri vseh avtih isto da ti padejo obrati ko ti povecas uporabnike na avtu? npr ko das v rikverc (vzvratna luc) in padejo malcek obrati? pa isto ko das ventilacijo pa vse ostalo.....pomojem je cisto normalno...
LP
SkIDiver je napisal/-a::jao: regler na alternatorju je šel rakom žvižgat oz kr odhaja. Zapel k avtoelektričarju, da ti zamena pa bo avto spet delov kot more.
WiseMan je napisal/-a:Uf, sj res... Na količino destilirane vode sm pa čst pozabu... Morm prevert... Čeprov, če vse vklopm, kar se v avtu vklopt da, bo avto še zmeri lepo delov... samo v prostmu teku bodo obrati nižji... če vse ugasnem, so obrati normalni... Z vžigom pa nikol nism meu problema... Vedno je v prvo zalavfu... Zaenkrat še...ops:
Sh3bO je napisal/-a:SkIDiver je napisal/-a::jao: regler na alternatorju je šel rakom žvižgat oz kr odhaja. Zapel k avtoelektričarju, da ti zamena pa bo avto spet delov kot more.
Ni nujno. Meni je crknu regler in niso nič obrati nihal. Le luči so mal migetale in s tem posludično tudi celotna notranja osvetlitev.
WiseMan je napisal/-a:No, to se pojavlja samo pri dobro segretem avtomobilu... Lučka mi zasveti samo kontrolno ob vžigu... Med vožnjo nikoli... Ko je avto ugasnjen in je vse do fula prižgano, mi vse normalno dela... Sm pa s Krana...
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 10 gostov