Nasveti in napotki ter povpraševanja...

mili
Nov uporabnik

Kraj: postojna

Klima za 206-tko

Napisal/-a mili Pe jun 06, 2003 8:00 pm

Ko sm kupu novega Peugeota 206, zdaj še sam ne vem zakaj, nisem naročil klime. Na Peugeotovih servisih jo ne vgrajujejo. Ali mogoče kdo ve če jih kdo vgrajuje, saj sem slišal, da jih vozijo iz Italije (avto odpadi) in vgradijo za ugodno ceno. Ima kdo izkušnje s tem oz. so kakšne težave z delovanjem klime po vgradnji. Na tem področju nimam tri čiste. Hvala.

Valjo
Novinec

Napisal/-a Valjo So jun 07, 2003 11:00 am

ja jez poznam mal mojstrov za klime k sm mev ucasih probleme z klimo. Se najbol se mi zdi jani trček (beja). www.beja.si mislm da je link njihov. oni ti lahka notr klimo zaflikajo. drgac pa dela klimo tut en Lindič iz lj. No če boš rabu cifre povej jih bom probu doma mal poiskt

lp

Uporabniški avatar
Radman
Novinec

Napisal/-a Radman Če jun 26, 2003 11:37 am

A si mogoče najdu telefonske? Men je šel ležaj kompresorja, oz. je že zelo na koncu. Original bi koštal 200k, ker se lahko samo komplet kompresor zamenja.

Uporabniški avatar
Alex
Uporabnik

Kraj: 'Zgornja' Primorska

Napisal/-a Alex Če jun 26, 2003 12:47 pm

Sam tko informativno me zanima - a slucajno kdo ve kok pride (npr pri omenjenem podjetju Beja)
klima z montazo vred za razred avtomobilov ala P 206 (recimo osnovna, se prav mehanska) :?:
There's no better car than SAXO 1.6i 16V VTS...for this once

Uporabniški avatar
Panizzi
Novinec

Napisal/-a Panizzi So jun 28, 2003 1:49 pm

Men je Lindič pred kake pol leta za mojo 206ko prišel ven z ceno cca 350k če se ne motim z vgradnjo... seveda za ročno...

Drugač je pa ta možakar dober in kvalitetno nardi vse... tud drag ni preveč kar se servisa in popravila klim zadeva...no vsaj moje izkušnje...

Sam sem že videl kako to delajo - avto ti na prafaktorje rastavjo (se ne splača bit poleg - k ti srce trga) in če sam pomislim da en šrauf pozabjo kje globok v armaturi nazaj prišraufat kake zvoke bi lahko moral pol skoz poslušat me kar mine...

Pomoje je najceneje izropat eno razbito 206ko komplet klime... sej jih je dost...po oglasniku je sem pa tja kak komplet na voljo...
Vrni se na Popravila in okvare na vozilih

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 8 gostov