VLEKAR je napisal/-a:homologacija je 22.000sit
nosilci pa govorim na pamet cca 10.000sit
+filter+napeljava za gorivo,ki je nekoliko drugačna za D
LP
lenivec je napisal/-a:če boš mel oba avta doma in če maš znanje zakaj ne?
Izzy_Boy je napisal/-a: kar se pa tiče motorja me zanima samo to ali so nosilci za motor na svojem mestu kot pri bencinarju!
AXioN je napisal/-a:Izzy_Boy je napisal/-a: kar se pa tiče motorja me zanima samo to ali so nosilci za motor na svojem mestu kot pri bencinarju!
Zakaj pa ne das tudi nosilcev iz unga avta v bencinarja?pa ce je pleh slab, mogoce so pa amortizerji dobri , pa strom dobis pa vsa j***a, bos pa ze premetal tistih nekaj delov, slab dan dela..
CockroaC je napisal/-a:AXioN je napisal/-a:Izzy_Boy je napisal/-a: kar se pa tiče motorja me zanima samo to ali so nosilci za motor na svojem mestu kot pri bencinarju!
Zakaj pa ne das tudi nosilcev iz unga avta v bencinarja?pa ce je pleh slab, mogoce so pa amortizerji dobri , pa strom dobis pa vsa j***a, bos pa ze premetal tistih nekaj delov, slab dan dela..
Pa kaj ti si nepismen?Se pa det bi rad to nareo samo ne ve ce so na istem mestu nosilci.
AXioN je napisal/-a:CockroaC je napisal/-a:AXioN je napisal/-a:Izzy_Boy je napisal/-a: kar se pa tiče motorja me zanima samo to ali so nosilci za motor na svojem mestu kot pri bencinarju!
Pa kaj ti si nepismen?Se pa det bi rad to nareo samo ne ve ce so na istem mestu nosilci.
ja nevem zgleda, ne.. Kot vem majo nekateri avti, ceprav imajo isto sasijo drugacne nosilce motorja, pa naj me kdo popravi ce se motim, mesto nosilca na sasiji pa ostane isti.. Kako ma pa opelica corsa narejen pa pac nevem
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov