lenivec je napisal/-a:ko se nabee kamen pa cilit bang not naliješ
hehehe
Dariooo je napisal/-a:SlaYeR je napisal/-a:centro je napisal/-a:cist vseen je kaksno vodo das
Iz lastnih izkusenj ti povem DA NI VSEENO.
in kaj je bolse iz izkusenj?? :P
LP
nebivedu je napisal/-a:Dariooo je napisal/-a:SlaYeR je napisal/-a:centro je napisal/-a:cist vseen je kaksno vodo das
LP
Iz izkušenj - eno leto sem imel vodo v hladilnem sistemu(najbrž tudi prejšnji lastnik ni dajal destilirane vode notri) in letos poleti se je začel avto pregrevat. Takoj je bilo jasno, da je hladilnik kriv in ko sem ga orenk spucal s čistilom ki razjeda vodni kamen je 10 minut tista svinjarija ven tekla. In ko sem dal nazaj na avto vse skupaj se avto niti v največji vročini v koloni ne pregreva več.
xyxyxy je napisal/-a:nebivedu je napisal/-a:Dariooo je napisal/-a:SlaYeR je napisal/-a:centro je napisal/-a:cist vseen je kaksno vodo das
LP
Iz izkušenj - eno leto sem imel vodo v hladilnem sistemu(najbrž tudi prejšnji lastnik ni dajal destilirane vode notri) in letos poleti se je začel avto pregrevat. Takoj je bilo jasno, da je hladilnik kriv in ko sem ga orenk spucal s čistilom ki razjeda vodni kamen je 10 minut tista svinjarija ven tekla. In ko sem dal nazaj na avto vse skupaj se avto niti v največji vročini v koloni ne pregreva več.
Ne vem kaj si imel v notri, vendar se ti zaradi vodnega kamna sigurno ni pregreval, ker ga je v vodi premalo, da bi se ti v nekaj menjavah hladilne tekočine nabral po hladilnem sistemu. Če v življenski dobi vozila 5x menjaš hladilno in pri vsaki menjavi naliješ 3 litre navadne vode je to skupaj 15l vode. Tudi če bi se ti ves kamen v vodi nalepil na notranjost hladilnika ga ja v 15l premalo, da bi naredil kakšno škodo.
Avtomobila ne moreš primerjati z likalnikom ali pralnim strojem, ki pri vsaki uporabi potrebuje svežo vodo in s tem tudi dodatno količino vodnega kamna, ki pa se s časom seveda nabere in lahko povzroča težave.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov