CockroaC je napisal/-a:jaz sem dal za nove diske pa ploscice z menjavo neki 15k ce se ti splaca na bremzah sparat pri takih vsotah pa res ne vem ..
Spidojc je napisal/-a:diski so drugač narejeni da jih enkrat z lahkoto postružiš,če so zviti,in imajo nekateri celo označeno koliko je minimalna širina diska tako da če maš skoraj nov disk pa mal zvit in ti trese je škoda da bi spet menjal,daš lahko brez vsakega tveganja postružit,ni tukaj nobenega "šparanja" tko k pravte
Spidojc je napisal/-a:Jah nevem tle pri nas je struženje dveh diskov 1000sit jest drugač tut nism ravn pristaš struženja ker velik predivjam in jih že tko prehitr pregrejem kljub temu da mam športne trenutno gor, sam za normalno vožnjo je pa do mere označene na disku popolnoma varno, nesmeš pa napokanga ali počenega diska na avto tlačit, drugač pa sej če dvomiš v struženje nabvš novejest sm sam povedu kar vem in sm 100%
makoto je napisal/-a:Zanima me kaj je narobe, ce ti pri veliki hitrosti (od 130 km/h dalje ) , ko zacnes naglo zavirati, tresti volan, tko kr orng trest?? A so problem zrabljene zavorne ploscice al so diski ze zrabljeni, .... ? Pri manjsih hitrostih ni tega problema! Hvala,Lp
blazz je napisal/-a:makoto je napisal/-a:Zanima me kaj je narobe, ce ti pri veliki hitrosti (od 130 km/h dalje ) , ko zacnes naglo zavirati, tresti volan, tko kr orng trest?? A so problem zrabljene zavorne ploscice al so diski ze zrabljeni, .... ? Pri manjsih hitrostih ni tega problema! Hvala,Lp
Zaj ne vem ker avto imaš, sam jest bi prefukou (karikiram) vse tiste ki so mi dajal odgovore u stilu: diski so 100% zviti itd....
Ko sm vse zamenjal, mi je še vedno treslo, pol smo pa ugotovil, da so pa bobni od zadi ovalni. Če maš zadi bobne, mal po ravnem samo ročno potegn (ne do fula), pa boš takoj vidu.
Če maš pa tud zadi diske, pol pa ....100% so diski zviti![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Lohk pa mal pogledaš: http://www.avtomobilizem.com/forum/view ... 6&start=40
Po forumu brska: zundapp in 8 gostov