Nasveti in napotki ter povpraševanja...

jernejo
Nov uporabnik

Nakup CHRYSLER PT Cruiser -a

Napisal/-a jernejo Če avg 10, 2006 9:22 am

Zanima me vaše mnenje o CHRYSLER PT Cruiser-ju ker bi si ga rad nabavil. Prosim zanimajo me samo izkušnje vaše ali vaših prijateljev, znancev. Ne zanima kaj kdo misli o obliki avtomobila, ker je meni avto vizualno všeč vsake oči pa imajo svojega malara.
Zanima me samo kaj lahko crkne, pogoste okvare, kakšna je cena vzdrževanja, kakšen je občutek vožnje (preglednost armaturne plošče, volan ,sedeži, priročnost stikal gumbov...).
Aja pa še to če bi izbirali med Audi A3 in CHRYSLER PT Cruiser-jem kaj bi izbrali in zakaj.
Hvala in lep pozdrav.

jony
Novinec

Napisal/-a jony Če avg 10, 2006 1:29 pm

Meni je sebno zelo všeč zaradi zunanje oblike, notranjosti in še bi lahko našteval. Kakšen motor pa imaš v mislih? Jst vem samo za 2.2 CRD. Mislm da ima 125 km. Motor je mercedezov in dela. Za bencinske ne vem. Če tukaj na forumu primerjaš dva tako različna avtomobila A3 in PT mislim da veš kakšen odgovor boš dobil. Če ti je avto všeč in dobiš dor ohranjenega in vzdrževanega ga kupiš. Pa dober nakup ti želim!
Aja pa malo si zgrešil, ta tema spada pod kupovanje avtomobilov.
LP

jernejo
Nov uporabnik

Napisal/-a jernejo Če avg 10, 2006 1:39 pm

Ja se opravičujem res sem zgrešil demo. Imam pa v mislih motor 2.0 z 104KW. Vprašanje pa sem postavil zato ker je eden eden lepši drugi pa boljši.
Vrni se na Popravila in okvare na vozilih

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Google Adsense [Bot] in 11 gostov