Napisal/-a G0lden Po avg 14, 2006 12:59 pm
Lep pozdrav
Oglašam se zarad problema ki je nastal s servo-volanom na Fiat Punto letnik 2000. Avto ima prevoženih 76kkm. Kakorkoli, to ni prvo kar je crknilo in sem zelo razočaran nad tem avtom in ja, potrebujem vašo pomoč.
Zgodilo se je tako : Peljal sem iz dovoza, čakal na prosto cesto da se lahko vključim na glavno in naenkrat začne volan sunkovito tresti. Podobno kot da bi vozil rally po šodru na force feedback volanu. Ko se je nehalo, se je na amaturki prižgala kontrolna lučka za servo volan, posledično se je servo izklopil zato gre volan trdo ko pes. Občutek je takšen kot da bi sukal volan na mestu pri izklopljeni mašini. Kakorkoli, na servisu so ga priključli na računalnik in mi dali informacijo da je hin kompresor in še nekaj delov v tem sklopu. Ker je tovrstno popravilo zaokroženo na okoli 200k, me zanima kaj narediti, kje bi našel kak odpadni avto ki ima ohranjene dele ki jih potrebujem, kajti takega ga niti prodat ne morem...po drugi strani pa je strošek tako velik da je že tretjina vrednosti avta in valda spet velik NE...
LP