dr.otkar je napisal/-a:Če bi kdo vsaj malo bolj opisal znamko,tip in letnik avta bi bilo precej enostavnejše.
Pride nekdo k zdravniku in mu reče :
Boli me
Zdravnik mu pogleda v oči predpiše tablete in
bolnik zadovoljen odide.
zdravnik mu je dal aspirin . Hahahahahahhahahahahahahah
sebaveh je napisal/-a:Lepo ga razstavi narazen, spucaj prah in umazanijo ven, razstavi koleščke in številke kilometrov, spucaj in preglej če so zobi kaj obrabljeni. Preden jih sestaviš nazaj, jih namaži s kako specialno mastjo (naprimer za videorekorderje), ali pa z belo nevtralno mastjo za živilsko industrijo. Sestavi nazaj, seveda na enako število kilometrov kot jih je bilo prej.
Speedfighter je napisal/-a:sebaveh je napisal/-a:Lepo ga razstavi narazen, spucaj prah in umazanijo ven, razstavi koleščke in številke kilometrov, spucaj in preglej če so zobi kaj obrabljeni. Preden jih sestaviš nazaj, jih namaži s kako specialno mastjo (naprimer za videorekorderje), ali pa z belo nevtralno mastjo za živilsko industrijo. Sestavi nazaj, seveda na enako število kilometrov kot jih je bilo prej.
Hm...se loti kdo tole pri mojem narest (proti primernemu plačilu,seveda)? Mam sicer ravno nasproten problem-kilometrino mi zelo pospešeno obrača(tud še old school klasičn števc), tko da nej bi blo po števcu v zadnjem letu narjenih prek 4 mio km...Tko da če je kdo tok mojstra da bi se lotil to poštimat, bi blo zlo fajn (sam se pa ne grem spravit razdirat vsega skup pri japoncu ker pojma nimam kako pa kaj narest
). lp
Lumpi je napisal/-a:Če bi bil tvoj avto japonc bi verjetn bil dražji, pa full več bi se jih po naših cestah vozil.(ti se kar tolaži z japonskim protonom)
sebaveh je napisal/-a:Saj to res ni nobena umetnost naredit, malo občutka rabiš, pa jeSaj bi ti rade volje naredil, za en bandidos, vendar sem v Domžalah kake dvakrat na leto. Bom pa ziher šel še letos dol kdaj. Pa si ziher da je vseeno na zajlo? Ker Civic letnik '95 naprimer ima klasični števec kilometrov, ampak nima zajle temveč elektro impulze.
Po forumu brska: Mojca558 in 10 gostov