Hvala, čaw
čare je napisal/-a:e sonček sonček najbolš da kr vsakič ko greš tankat še olje zamenjaš , ti teta pa dolij olje pa ga redno kontroliri ker očitno ti ga zmanjkuje oz. ti ga pije pa kakor vidim ne veš nič o svojem avtu zato ti toplo priporočam da mu privoščiš en konkreten redni servis pa nekoga ki ti bo pokazu kje se kej doliva/kontrolira
Miholl je napisal/-a:sonček je napisal/-a:......
....Tista olja k jih kupš v trgovin z avtodeli so za kakšne stare avte....
lp
Sam kakšna butasta izjava je pa to?
Svašta ampak res svašta....
čare je napisal/-a:sonček olje po 1-2 tisoč km je dobro zamenjati če delaš generalno na motorju kr tko mal brezveze pa nimaš kej menjat edin če maš višek denarja pol pa kontaktiri mene pa bova šla kupit olje za moj avto pa še tankat greva lahko sprot sam prej povej da bom mel sigurno prazen tank
sonček je napisal/-a:Miholl je napisal/-a:sonček je napisal/-a:......
....Tista olja k jih kupš v trgovin z avtodeli so za kakšne stare avte....
lp
Sam kakšna butasta izjava je pa to?
Svašta ampak res svašta....
Nč ni butasta izjava...vsako olje kupljeno v trgovini z avto deli so za stare avte...un na servisih pa za bolj predpisane nove avte oz. po servisni tk pravjo drugi ne jest..
Jest pa mislm da ni kej dost pomembn kakšna olje daš not mora bit ustrezna viskoznost (obvezno) za proizvalace olja pa tk pravm dlih t najblj pocen ne ampak mal dražja olja so boljša več plačaš več maš koristi od tega.
lp
sonček je napisal/-a:sonček ojojojoj hehehhehehe kaj vam je morm mal vs
zajebavat k noben nč ne zna povedat,napisat pametnga. blblblblbblbllblb
blblb
![]()
![]()
![]()
Zdej pa dovolj norčij !
To kar ste napisali vi tako drugi mislijo ne JEST. Zdej smo si na čistem
tako, da brez veze ste po nepotrebnem me cetiral.
lp
Po forumu brska: Google Adsense [Bot], zundapp in 6 gostov