Nasveti in napotki ter povpraševanja...

Uporabniški avatar
K0zM0
Uporabnik

Kraj: Velenje z okolico ;)

Renault Clio Štromarija

Napisal/-a K0zM0 Če sep 14, 2006 5:27 pm

Torej moj avto:
Clio l.98 1.6 16v me je spet začel zajebavat, gre pa za levi smernik, ter luči v avtu, tiste ki svetijo ko odpreš vrata!
gre pa tako: skos mi gori lučka da so ena vrata odprta in posledično tud gori luč v avtu.... isto v prtlažniku se noče ugasnat... meu sm isti problem januarja pa se je to čez poletje čist porihtalo je normalno delalo prejšn tedn pa spet! :(

pa še glede smernika: ko dam levi smernik, mi prednji levi ne dela, stranski in zadnji pa hitrej, hkrati pa mi na armaturki utripa lučka za zadnjo meglenko(če utripa meglenka nism šou preverit!) učasih pa dela čist normalno.... :? dans sm opazu da se je zjutri celo sam pržgal in zravn lučka za meglenko in je gorela namest da bi utripu sej nevem ka nj z njim!
Slika

Uporabniški avatar
lublancan
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a lublancan Če sep 14, 2006 5:50 pm

če ti žmigauci delajo hitreje, to pomen da ti je ena žarnica od žmigavceu pregorela

glede lučke, je verjetno problem v stikalu, ki je na stebričku, tam kjer so panti od vrat, probi se mau igrat z njim, verjetn se zatika
podpis

Uporabniški avatar
sebaveh
Poznavalec foruma

Kraj: Slov. Bistrica

Napisal/-a sebaveh Če sep 14, 2006 5:54 pm

Glede smerokazov - poglej sprednji smernik če ima dobri stik, in poglej komplet zadnjo luč, če imajo vse žarnice zadaj dobro maso! Ker je meglenka na levi strani zraven smerokaza in lahko zaradi labe mase teče del toka tudi v meglenko. Poglej konektorje in vijak, kjer so žice privite na šasijo. Za luč v notranjosti pa poglej stikala pri vratih in v prtljažniku. Če se prav spomnim so tista sicer zaprtega tipa (celo enake kot pri peugeotu) ampak vseeno preglej če se dobro preklapljajo in če niso žice na njih oguljene. Nato pa lahko vsako stikalo posebej odklopiš in vidiš kdaj ti bo luč v notranjosti ugasnila. Če praviš da ti gori luč v prtljažniku, bi najprej začel tam.
EDD: Now what?
EDDY: I'm thinking, I'm thinking...
ED: Can I think?
EDD/EDDY: NO!

milankregar
Uporabnik

Napisal/-a milankregar Če sep 14, 2006 6:01 pm

Pejd čimprej do avtoelektričarja. En znanec je na Meganu tudi imel dolgo časa neke probleme s prižiganjem luči (verjetno je kje prebijalo) in mu je enega lepega dne avto zagorel.
Strošek avtoelektričarja, glede na uničen avto je zanemarljiv. ;)

Uporabniški avatar
K0zM0
Uporabnik

Kraj: Velenje z okolico ;)

Napisal/-a K0zM0 Če sep 14, 2006 7:03 pm

milankregar je napisal/-a:Pejd čimprej do avtoelektričarja. En znanec je na Meganu tudi imel dolgo časa neke probleme s prižiganjem luči (verjetno je kje prebijalo) in mu je enega lepega dne avto zagorel.
Strošek avtoelektričarja, glede na uničen avto je zanemarljiv. ;)

fak!!! :shock:
aja pa meglenka ne utripa sam lučka na armaturki sm pogledu zj! :?
Slika
Vrni se na Popravila in okvare na vozilih

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Google [Bot], Google Adsense [Bot], zundapp in 6 gostov