Napisal/-a seat Če sep 14, 2006 8:02 pm
Jst sem mel podoben problem na svojem prvem avtomobilu in sicer mi je kamen priletel direktno na rob stekla zgoraj kar je sprva bilo samo okrušeno se je po parih kilometrih začela na zunanji strani stekla delat razpoka,ki je bila iz ovinka v ovinek večja zaradi zvijanja karoserije in ob koncu dneva je bila sprednja plast šipe razpokana po celi dolžini in širini.Priporočam,da poškodbo uveljavljaš pod kasko kot sem jo jst ali pa daš steklo popravit,če ni razpokano.se pa ena firma ukvarja z takimi popravili,ki na okrušen dela nanesejo nekakšno zmes,ki je enaka steklu in pol to polirajo.Vsekakor pa ti priporočam popravilo zaradi morebitnih kasnejših nevšečnosti.Tako poškodovano steklo zna pozimi še prej počiti,ker na steklo pozimi delujejo velike sile (znotraj toplo,zunaj mrzlo)
Drgač so sedeži v Hondi super tui oprijem imajo vrei samo ta default položaj nelagodno vpliva na moja vretenca,ker iz prejšnih avtov drugih znamk nisem bil navajen ležečega sedenja med vožnjo pr hondah pa je to že po defaultu tak nastavljeno,da imaš glavo tam kjer je sovoznik,sprednji vzglavnik je pa tam kjer imajo druge znamke zadnjega.ツ