Nasveti in napotki ter povpraševanja...

Uporabniški avatar
Slicker
Mojster foruma

Kraj: okolica Trebnjega

problem golf 3

Napisal/-a Slicker Ne sep 17, 2006 5:44 pm

Mam problem. učeri sem se pelou domov po eni zjahani makadamski cesti in so ble precej globoke luže gor. čist počas sm šou. zdj pa me zanima če so te luže vzrok da mi avto zalaufa pol pa prec crkne. če pa nabijem obrate do 4k pa dela pol lepo normalno. dejte mi svetvat kaj bi blo narobe k me to že ceu dan ob živce spravla.

Uporabniški avatar
povh
Novinec

Kraj: med ovinki

Napisal/-a povh Ne sep 17, 2006 5:49 pm

Kakšna mašina?

Uporabniški avatar
OG_Blaz
Novinec

Kraj: Ok.Domžal

Napisal/-a OG_Blaz Ne sep 17, 2006 6:51 pm

jah je cist mozno da ti je voda zalila kaksne kable pa zdej mal cudno vlece. Ce mas moznost ga dej cez noc al pa za neki casa pod streho se bolje pa v kaksno garazo kjer je malo bolj toplo za neki casa. Pol pa kar po kablih posprici pa kontatke(une kable k mas na svecko) pa pol probi, aja posprici z wd40 al pa cim podobnim za to narejeno :)
Lp
Neki je, dobr je, nč ni!!1

Uporabniški avatar
Slicker
Mojster foruma

Napisal/-a Slicker Po sep 18, 2006 9:55 am

mašina je 1.4. avto je skoz pod streho. bom vidu kk bo. dns grem v lublano pa da vidmo ko nazaj pridm če bo kj bolš.

Uporabniški avatar
vuko87
Novinec

Kraj: lj

Napisal/-a vuko87 Po sep 18, 2006 10:33 am

Jst sm meu podobn primer (avto se je prizgal in takoj ugasnu)Mojstri niso vedl kaj je , racunalnik je pokazu da ne prepozna kode na kljucu.Vzel sm rezervni kluc in je delu nekaj casa brez problema ...vendar se je kmalu spet pokazala tezava in je bila potrebna menjava racunalnika!

Upam da bos odkril napako ;)

ps: slo je isto za golf 3 1.4 in poznam se dva ki sta imela isti problem kokr jst

lp

Uporabniški avatar
povh
Novinec

Kraj: med ovinki

Napisal/-a povh Po sep 18, 2006 10:58 am

Js sm mev na polotu 1.3 isto težavo, sam d sm js takrat šibov gor na roglo. Pa sem ga ful tiščov čez une ovike, da je pol ventilator še 10 min laufov, ponoč je blo pa -20 c. Sam je avto potem, ko sem ga nekajkrat zavrtel v obrate, pa mav sprehodu, spet normalno delal. In še zdaj dela. Mehanik je reku, da se je mav 'prehladu'!

Uporabniški avatar
Slicker
Mojster foruma

Napisal/-a Slicker Po sep 18, 2006 11:24 am

sem verjetno odkril napako. kluč je biu. dau sem montirat daljinsko centralno in sem menau ključ, iz originalnega kluča sem pa samo čip ven vzel (kodo). če dam pa čip nazaj v orig. ključ pa dela. tko da bo to to.
Vrni se na Popravila in okvare na vozilih

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Google Adsense [Bot], zundapp in 6 gostov