RedBull™ je napisal/-a:Jst sem pa mislil,da je VW golf II dobr avto,ampak sodeč po tvojih postih,vidim da je en velik j**c![]()
Sonček,pelji avto k enemu mehaniku,ga mu pusti en dan ali dva,pa da ti vse porihta,bo še najboljš
lisko je napisal/-a:Sonček ti si en tak paničar da po moje ne poznam večjega ( so vštete tud punce.....)
Si zmeru s termometrom kok ma dejansk voda stopinj ko je kazalc na 3/4? Verjem da boš presenečen...... prek 90 sigurn ni... kar pa je delovna temparatura.
Tista cev more bit hladna sej le tam se voda vrača iz hladilnika ( hladilnik vodo ohlaja a ne? )
Še kot podatek.... moj se segreje na 110 stopinj med priganjanjem ( AC in prva u hrib) Pa še ni mel blemov z motorjem in pregrevanjem.
BlažB je napisal/-a:Kako pa kiler na mestu kar vodo cudezno ohladi. Vrjetno je tko kot je pred mano napisu, termostikalo pa termostat pa si zmagu.
Lp
LudiLimun je napisal/-a:BlažB je napisal/-a:Kako pa kiler na mestu kar vodo cudezno ohladi. Vrjetno je tko kot je pred mano napisu, termostikalo pa termostat pa si zmagu.
Lp
Itq da hladi! Voda ma 90 stopinj plus, okolica pa 30 al pa mn. A ni razlika v temperaturah ocitna? Je pa res, da je pri hitrosti ohlajanje intenzivnejse.
Drgac pa probej eno foro: dej gretje na ful, pa sajbe dol, pol pa opazuj cagar. mogu bi past, ker se hladilna voda ohlaja, v nasprotnem primeru je kej narobe
Po forumu brska: Google [Bot], zundapp in 7 gostov