Kritik je napisal/-a:Pihanje toplo / hladno ti uravnava loputa, ki je skrita nekje v zračnem sistemu. Lahko se se premalo odpre/zapre in ti zaradi tega slabše greje. Če poznaš koga ki ti to dobro in poceni porihta pelji k njemu, če ne pa na servis....
leoCar je napisal/-a:Kritik je napisal/-a:Pihanje toplo / hladno ti uravnava loputa, ki je skrita nekje v zračnem sistemu. Lahko se se premalo odpre/zapre in ti zaradi tega slabše greje. Če poznaš koga ki ti to dobro in poceni porihta pelji k njemu, če ne pa na servis....
Tudi jaz sem imel podoben problem, je pa bil kriv motorček, ki uravnava loputo, je ostal na položaju za hladnejši zrak, in tako gretje ni delalo.
Jaz imam automatsko klimo, ki jo nastavljas na tipke, zato pa so tile motorčki, ki prestavljajo lopute, moj jih ima 5 kom.
Če pa maš še normalne vzvode, se je pa sigurno kaj zataknilo ali pa kaj podobnega.
ta_pravi je napisal/-a:mi smo meli isti problem pri cliotu....
zamašen pa je bil radiator v notranjosti skozi katerega gre topla voda in da greje kabino...verjetno maš tudi ti tako....
ta_pravi je napisal/-a:mi smo meli isti problem pri cliotu....
zamašen pa je bil radiator v notranjosti skozi katerega gre topla voda in da greje kabino...verjetno maš tudi ti tako....
kromfelna je napisal/-a:ta_pravi je napisal/-a:mi smo meli isti problem pri cliotu....
To ne more bit, ta problem imajo samo renaulti. Zato pa nobenemu ne dela gretje, tam okrog letnika 89 pa naprej do 97. Ta pečka, to se vsem zamaši. Bedna finta. Potem ostanejo samo še bunda, kapa in rokavice. Po možnosti še je potrebno odpret okno, ker se šipe rosijo, potem pa si skoraj kot na mopedu.
Slovenski avto - clio oz. renault. Zraven kupone talajo al kaj?
Po forumu brska: Google [Bot] in 5 gostov