Ali je možno razcentrirat kolo da bi se ujemalo z zvito akso ?
PROSIM NASVETE
schwarzi je napisal/-a:HVALA ZA NASVETE , še to me zanima imam Armaturko poknjeno pri radiu okoli in je v celoti ki gre skupaj plastika do števca in nazaj do klime spodaj ... ali se da dobit to plastiko , oziroma ali ima kdo model da bi vlil ali pa da bi iz stare naredil novo po modelu ... lahko so tudi različne barve samo da je cela ...
HVALA
schwarzi je napisal/-a:HVALA ZA NASVETE , še to me zanima imam Armaturko poknjeno pri radiu okoli in je v celoti ki gre skupaj plastika do števca in nazaj do klime spodaj ... ali se da dobit to plastiko , oziroma ali ima kdo model da bi vlil ali pa da bi iz stare naredil novo po modelu ... lahko so tudi različne barve samo da je cela ...
HVALA
Kennman je napisal/-a:schwarzi je napisal/-a:HVALA ZA NASVETE , še to me zanima imam Armaturko poknjeno pri radiu okoli in je v celoti ki gre skupaj plastika do števca in nazaj do klime spodaj ... ali se da dobit to plastiko , oziroma ali ima kdo model da bi vlil ali pa da bi iz stare naredil novo po modelu ... lahko so tudi različne barve samo da je cela ...
HVALA
spet naj ti odgovorim enako.... ODPADI! uporabi funkcijo iskanje in vpisi avtoodpadi v slo, pa ni vrag da kje okol tebe ne bi mel kak odpad armaturke zate po ZELO fajn ceni!
ne hodi za vsako najmanjso pickarijo na pooblasceni servis, ker te bojo OBRALI!
upam da sm kej pomagu,
LP
Kennman
Po forumu brska: Google [Bot], Google Adsense [Bot], zundapp in 6 gostov