Nasveti in napotki ter povpraševanja...

vidi
Nov uporabnik

Kje servisirati cliota in kje kupovati rezervne dele?

Napisal/-a vidi Pe okt 06, 2006 1:01 pm

Upam, da sem postavil vprašanje pod pravo temo.

Iščem kakšnega dobrega serviserja/avtomehanika za Renaulte na področju Ljubljane, ki bi mi avto popravil oz. servisiral tudi brez računa, če je treba.

Skratka danes te v avtohišah sploh ne jemljejo resno, ko jim razlagaš o problemih tvojega avtomobila, edino kadar čisto zares mislijo je pa, ko ti izstavijo račun. Mene zanima, ali pozna kdo kakšnega dobrega privatnika, ki bi se dobro spoznal na renaulte, hkrati pa me nebi udrl pri ceni servisa, kakor bi mi tudi svetoval, katere rezervne dele naj dam v avto.

2. vprašanje pa se glasi prav na te rezervne dele. Jaz poznam EUROTON in Anet, za cenejše rezervne dele. Ali pozna kdo še kakšne druge?
Pa če mogoče še kdo ve kje bi se dalo dobiti tudi kakšne dele na odpadih- za razbito meglenko namreč ne mislim plačevati polne cene na servisu.

Že vnaprej se vam zahvaljujem za vaše odgovore in predloge.

Uporabniški avatar
lexuss
Stalni uporabnik

Kraj: ljubljana

Napisal/-a lexuss So okt 07, 2006 8:47 am

potokar, motomat še
golf 3 vr6

Uporabniški avatar
Ruff_RydeRR
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Ruff_RydeRR Ne okt 08, 2006 9:47 pm

swetujem ti FD avtodeli men je mudel zrihtu nosilce mašine (ki jih baje sploh ni blo za dobit u slo) original za 25% cenej
My soul almost complete ;)

Uporabniški avatar
_YUGO-GVX_
Poznavalec foruma

Kraj: Črnomelj

Napisal/-a _YUGO-GVX_ Po okt 09, 2006 11:51 am

Ruff_RydeRR je napisal/-a:swetujem ti FD avtodeli men je mudel zrihtu nosilce mašine (ki jih baje sploh ni blo za dobit u slo) original za 25% cenej

loooool :lol: sploh na cliotu ko so potrošni materjal, to majo na zalogi isto kot birsalce :P
litr bencina, litr olja ;)

Uporabniški avatar
Ruff_RydeRR
Uporabnik

Napisal/-a Ruff_RydeRR Po okt 09, 2006 12:03 pm

ja za 1.4 jih je malo morje za 1.8 16v pa niti ne

vidi
Nov uporabnik

Napisal/-a vidi Po okt 09, 2006 12:10 pm

Kaj pa kakšen dober serviser v Lj oz. okolici! Imam namreč 9 let starega Clia in ga ne mislim vozit na pooblaščen servis, kjer bi mi za vsak amortizer pol novga avta računal.

Uporabniški avatar
Ruff_RydeRR
Uporabnik

Napisal/-a Ruff_RydeRR Po okt 09, 2006 12:12 pm

moj je trenutno mal delč Muljava sam je dečko res uredu pa pocen
za meglenko bi se tlele pozanimu
http://www.olef-sp.si/index.html

kaj maš pa drgač za zrihtat

Uporabniški avatar
c.o.b.
Uporabnik

Napisal/-a c.o.b. Po okt 09, 2006 1:48 pm

osebno priporočam herkulesa ( www.herkules.si ), meu z njim do zdej same dobre izkušnje, pocen deli v primerjavi s servisom (v enem primeru 50%), denar vrne brez problema če kej ne štima.za renaulta bi mogu met stvari ker js sm ga rabu za peugeota k je isto francoz.

lp

boskob
Nov uporabnik

Re: Kje servisirati cliota in kje kupovati rezervne dele?

Napisal/-a boskob Če okt 12, 2006 6:05 pm

vidi je napisal/-a:Skratka danes te v avtohišah sploh ne jemljejo resno, ko jim razlagaš o problemih tvojega avtomobila, edino kadar čisto zares mislijo je pa, ko ti izstavijo račun. Mene zanima, ali pozna kdo kakšnega dobrega privatnika, ki bi se dobro spoznal na renaulte, hkrati pa me nebi udrl pri ceni servisa, kakor bi mi tudi svetoval, katere rezervne dele naj dam v avto.

Jaz avto servisiram pri uradnem serviserju Malgaju. Moram reci da so zelo korektni in svoje delo opravijo profesionalno ter zanesljivo. Mislim da stane pregled avtomobila nl ene 3 jurje ce ga bos sam popravljal, ce pa ti oni menjajo kose pa je to vracunano ze v delo in tega ne placas ekstra. Verjetno lahko dele tudi sam kupis in jih tja neses samo vgradit. Upam da sem kaj pomagal. lp

Uporabniški avatar
Ruff_RydeRR
Uporabnik

Napisal/-a Ruff_RydeRR Če okt 12, 2006 6:22 pm

pooblaščeni servisi odirajo stranke....en nosilec za mojga cliota malgaj 33k fd avtodeli 24k-original

pa učas so na takih servisi še bl nesposobni k kkšn splošni mehanik
usaj jst mam take izkušne

Uporabniški avatar
c.o.b.
Uporabnik

Napisal/-a c.o.b. Če okt 12, 2006 6:49 pm

poavad na pooblaščene servise ne morš prnest svojih delov (razen ce poznas koga) ker gre to potem v njihov minus ker oni nabijejo cene delom k majo logo firme avtomobilov gor vtisnen.vsaj pri peugeot je tko...
Vrni se na Popravila in okvare na vozilih

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Google [Bot], Google Adsense [Bot] in 25 gostov