Nasveti in napotki ter povpraševanja...

Crni_Dejan
Nov uporabnik

Accent ne vžge vsakič

Napisal/-a Crni_Dejan Po okt 09, 2006 10:51 pm

Imam Hy.Ac. 1,5 90KM,l.99. Menjane svečke in benz filter. Problem je v tem, da enkrat vžge enkrat ne. Kak ga prime, ni važno al je mrzla al topla mašina. Včasih hitro vžga na potisk, vćasih se še tam zajebavamo, čeprav ga nebi smel potiskat. Bil na rac. priklopu pa nič ne javi. Pavijo al benz pumpa al lambda sonda...
Nihče pa ni sigurn, men pa tud ni da se zdej razmetujem z denarjem ki ga nimam.
Hvala na vsaki info.

Uporabniški avatar
Mad
Poznavalec foruma

Kraj: Koper

Napisal/-a Mad Po okt 09, 2006 11:01 pm

...Po moje te j**e ključ ... to je pogost pojav na teh avtomobilih - elektronika ne prepozna kode ključa pa spet ja, pa ne, pa ja ... kot ga v določenem trenutku prime :P L.p. Mad
kinkyllama & Yoni fun club ...

Crni_Dejan
Nov uporabnik

Napisal/-a Crni_Dejan Po okt 09, 2006 11:08 pm

ključ zamenjal z rezervnim pa nič ne pomaga

svadreb
Uporabnik

Napisal/-a svadreb To okt 10, 2006 6:54 am

Verjetno je pumpa za bencin slaba, ali pa rele, ki jo vklaplja. Ali jo slišiš, ko daš kontakt? Ali dela nekaj sekund? Poznam podoben primer pri Daewoo Lanos. Pumpa za bencin ne dela najbolje. Včasih, ko daš kontakt, le na kratko zalaufa, pol pa takoj neha - takrat avto ne vžge. Pol pa izklopiš kontakt in ponovno vklopiš - pumpa zalaufa za nekaj sekund in avto vžge brez problema. Jaz sem pol očistil vse kontakte na releju, ki vklaplja pumpo. Tudi tiste znotraj v ohišju. Takoj po tem posegu je pumpa normalno delala. Ne vem pa če še dela, ker tega avta nisem že dalj časa videl.

HyundaiPower
Novinec

Kraj: Slovenska Bistrica

Napisal/-a HyundaiPower To okt 10, 2006 7:21 am

Meni je to naredu samo da ni htel vžgat samo enx. Pa je bil samo slab kontakt na enem senzoru, pa se je z wd-jem našpricalo pa je, nevem pa kak ti naj povem keri je bil, pač tak v mašino, na spredni strani pod izpušnim kolektorjem.

Crni_Dejan
Nov uporabnik

Napisal/-a Crni_Dejan To okt 10, 2006 9:12 am

Edino kar se še dogaja zadnje cajte je da se vgasne v prostem teku do zdaj naredil 3-krat. Mehanik je rekel o nekem releju oz lambda sondi pod katalizatorjem.

maniaxxx
Uporabnik

Kraj: Celje

Napisal/-a maniaxxx Sr okt 18, 2006 1:48 pm

Rele za bencinsko pumpo zna bit..stane pa cist mal, sam je veliko dela z zamenjavo.
Podpis je besedilo, ki se samodejno doda na koncu vsake vaše objave. Dolžina besedila je omejena na 355 znakov.
Vrni se na Popravila in okvare na vozilih

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Google Adsense [Bot] in 27 gostov