Torej zanima me s čim se da ta lepilni trak za uteži spravit dol.

se strinjam s taboTUNING_BOY je napisal/-a:leoCar je napisal/-a:Drugič pa njim povej naj uteži lepijo samo z notranje strani, verjemi tako se dajo tudi scentrirat.
itak da se dajo, sej nastavi u program kam bo lepil uteži in mu pol pokaže kolk jih gre gor!
čare je napisal/-a:ta tvoj vulkanizer pa je en pek če ti na zunanjo stran lima uteži zdej pa ti vzem plastični ličarski špohtl(lopatico) pa zdrgni stran ostalo pa z preparati ki so zgoraj napisani drugač majo pa vulkanizerji prav eno čorbo za to dol spravlat(da ne razžre laka)
P.S. menjaj vulkanizerja!
in ti bi na svoj avto pustu da ti jih lima na zunanjo stran a ne men se zdi da si kupiš feltne zarad izgleda in pol je res lepo ko maš nalimane uteži zunajTUNING_BOY je napisal/-a:čare je napisal/-a:ta tvoj vulkanizer pa je en pek če ti na zunanjo stran lima uteži zdej pa ti vzem plastični ličarski špohtl(lopatico) pa zdrgni stran ostalo pa z preparati ki so zgoraj napisani drugač majo pa vulkanizerji prav eno čorbo za to dol spravlat(da ne razžre laka)
Nič ni pek! Sej nektere felge so narejene tak da se tud na zunanjo stran lepi, tud pri nekaterih audijevih felgah je tak! Drugače pa kot sem že rekel se na centrirki naštela v programu kam jih boš lepu in ti pol določi točno na katerem mestu (v krogu na tisti točki ko si jo prej določu) nalepiš uteži-mislim da nism preveč zakompliciral!
čare je napisal/-a:in ti bi na svoj avto pustu da ti jih lima na zunanjo stran a ne men se zdi da si kupiš feltne zarad izgleda in pol je res lepo ko maš nalimane uteži zunajTUNING_BOY je napisal/-a:čare je napisal/-a:ta tvoj vulkanizer pa je en pek če ti na zunanjo stran lima uteži zdej pa ti vzem plastični ličarski špohtl(lopatico) pa zdrgni stran ostalo pa z preparati ki so zgoraj napisani drugač majo pa vulkanizerji prav eno čorbo za to dol spravlat(da ne razžre laka)
Nič ni pek! Sej nektere felge so narejene tak da se tud na zunanjo stran lepi, tud pri nekaterih audijevih felgah je tak! Drugače pa kot sem že rekel se na centrirki naštela v programu kam jih boš lepu in ti pol določi točno na katerem mestu (v krogu na tisti točki ko si jo prej določu) nalepiš uteži-mislim da nism preveč zakompliciral!
Po forumu brska: Google [Bot], Google Adsense [Bot] in 25 gostov