Nasveti in napotki ter povpraševanja...

hitrkstrela
Nov uporabnik

predelava alu platišč

Napisal/-a hitrkstrela Sr nov 01, 2006 9:18 pm

ne me zdej met za prvošolčka k nima pojma sam neki mi ze en cajt ne da mira:a je mozno predelat alu platišča z 4imi luknjami(4+1oo) na 5 lukenj(5+1oo),zanima me če je to izvedljivo oziroma je ze kdo to delu,ne rečt d se bl splača prodt pa take kupt,k se gre za redke feltne in predvsem drage ,če kej pomaga so 17 col in imajo pokrite vijake tako da bi skrilo detajle če bi se delalo nove luknje oziroma stare zavarilo....any sugestion??

Uporabniški avatar
Mad
Poznavalec foruma

Kraj: Koper

Re: predelava alu platišč

Napisal/-a Mad Sr nov 01, 2006 9:55 pm

hitrkstrela je napisal/-a:ne me zdej met za prvošolčka k nima pojma sam neki mi ze en cajt ne da mira:a je mozno predelat alu platišča z 4imi luknjami(4+1oo) na 5 lukenj(5+1oo),zanima me če je to izvedljivo oziroma je ze kdo to delu,ne rečt d se bl splača prodt pa take kupt,k se gre za redke feltne in predvsem drage ,če kej pomaga so 17 col in imajo pokrite vijake tako da bi skrilo detajle če bi se delalo nove luknje oziroma stare zavarilo....any sugestion??
... pokliči 041/646-216 ali 050/646-216 Kuret ... Če je izvedljivo ti bo on pomagal ... L.p. Mad
Zadnjič spremenil Mad, dne Sr nov 01, 2006 10:01 pm, skupaj popravljeno 1 krat.
kinkyllama & Yoni fun club ...

tony1
Novinec

Napisal/-a tony1 Sr nov 01, 2006 9:57 pm

Možno je naredit, sem že videl take feltne.

Kaj bi se lahko zgodilo s tako feltno pri 200 km/h pa sam bog ve... jaz takih zadev ne bi dajal na moj avto :)

Uporabniški avatar
_YUGO-GVX_
Poznavalec foruma

Kraj: Črnomelj

Napisal/-a _YUGO-GVX_ Sr nov 01, 2006 10:05 pm

a ni še možnost da se naredi adapterje z petimi luknjami?samo potem bi bila platišča bolj ven pomaknjena
litr bencina, litr olja ;)

Uporabniški avatar
Mad
Poznavalec foruma

Napisal/-a Mad Sr nov 01, 2006 10:07 pm

tony1 je napisal/-a:Možno je naredit, sem že videl take feltne.

Kaj bi se lahko zgodilo s tako feltno pri 200 km/h pa sam bog ve... jaz takih zadev ne bi dajal na moj avto :)
... Če mi jih predela Kuret grem z njo tudi 260 ... vsako leto mi popravlja najmanj dve ... enkrat mi je od 4 popravil dve in zrihtal drugi dve, ker so bile preveč poškodovane za popravit - če bo neizvedljivo bo to tudi povedal - samo alu feltne so kar v redu material edino pri Magnezijevih je problem - tam že če jih z pravim lakom in prajmerjem ne pobarvaš in zaščitiš ti razpadejo (oksidacija) ... L.p. Mad

Uporabniški avatar
Mad
Poznavalec foruma

Napisal/-a Mad Sr nov 01, 2006 10:12 pm

_YUGO-GVX_ je napisal/-a:a ni še možnost da se naredi adapterje z petimi luknjami?samo potem bi bila platišča bolj ven pomaknjena
... seveda je samo tisto ne more bit iz alu kovina pa je precej težka in to zjebe precej vozne lastnosti vozila ... kar pa je premik na ven če ima plac v blatniku je to najboljše kar lahko storiš od vsega jaz jih premikam tam do 25 mm po kolesu (kjer je to mogoče) dobiš neverjetne rezultate v ovinkih ! avto se lepi kot čingum na cesto ;) L.p. Mad
Vrni se na Popravila in okvare na vozilih

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 19 gostov