Williams je napisal/-a:Evo, js sm mel isti problem na golfu trojki dizlu.
Menjal sem vse štiri grelne svečke, čez par dni pa zjutri avto enostavni ni hotu vžgat. Verjetno ti je pregorela varovalka za grelne svečke tk ko men.
Poglej kje maš varovalko, mislim da je pri enki 80 amperska pa jo menji, mislim da je to to
polo_gti je napisal/-a:Williams je napisal/-a:Evo, js sm mel isti problem na golfu trojki dizlu.
Menjal sem vse štiri grelne svečke, čez par dni pa zjutri avto enostavni ni hotu vžgat. Verjetno ti je pregorela varovalka za grelne svečke tk ko men.
Poglej kje maš varovalko, mislim da je pri enki 80 amperska pa jo menji, mislim da je to to
ja pa ti je svetla lučka za predgretje,kakšne siptome si mev pred menjavo sveč.
polo_gti je napisal/-a:Helov vsem. ...in sicer je reku da ma en problem... ...predvčerajšnjim k je blu mrzlu zunaj k v skriji mi ni hotu palit kuj ne vem zakaj mogu bi... ...Kva bi še lohk blo da ne pali.
čau
g.Kromfelna je napisal/-a:polo_gti je napisal/-a:Helov vsem. ...in sicer je reku da ma en problem... ...predvčerajšnjim k je blu mrzlu zunaj k v skriji mi ni hotu palit kuj ne vem zakaj mogu bi... ...Kva bi še lohk blo da ne pali.
čau
Mogoče bi pa moral vprašat bratranca, kaj je ta "en problem". So pa ob dnevih mrzlih kot v "skriji" velikokrat problemi s temi starimi golfi.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 19 gostov