Napisal/-a sanka Sr nov 08, 2006 3:49 pm
Dobro. Veliko stvari sem pozabo napisat ki vas tukaj zanimajo da bi rešil problem. Ja men osebno se res zdi zvok motorja ZELLLo čudaški(spet, čeprav na servisu pravijo da je vse vredu) kot da avto dela samo z tremi valji?????? Emmmm obrati motorja so vredu, tudi ko je avto recimo uro v pogonu, pa tud venilator dela vredu.....
Zanimivo da sem jaz tud s prve reko da je lambda sonda u dreku!!! ampak če ti servisirajo avto mehaniki ki so pooblaščeni za servis vozil škoda, potem pač verjameš..ne bom se kregal z mojstri.....
Poraba goriva 4 litre previsoka? Točno, iz tovarne škoda so mi sporočili da bi naj bla poraba goriva za naš letnik(2001, 1.4 MPI 44kW 50KM) baje približno 6,4 do 7 to bi naj bil že skoraj maximum, glede na tovarniške teste. In tem bi jaz kar v veliki meri verjel.....
Nogo mam pa zelo lahko ker spolh ne upam preveč na plin pritisnit, ker po parih metrih že igla za gorivo vidno pade dol........
No da pa bo vse skupaj popolno, avto ima 44kW oz. 50 KM ali celo manj...mogo bi v knjigo pogledat....To me najbolj muči! Še ne 50 KM pa poraba 10 litrov, kje je to računica.......
Hvala
LP
S