dj_em je napisal/-a:heheh kitat nimaš kej... vsaj tko se mi zdi da se pač prvelike sile na platišče prenašajo pa da lak oz. kit n bo zdržu pa ti bo vse spet popokal..
triker je napisal/-a:Monster pa Cash sta dobr napisala, ostali pa ??
Glede peskanja pa tako. Če je feltna preveč poškodovana, da se lak že lušči, potem se splača peskat. Peskanje namreč nardi precej grobo površino, odvisno sicer kakšen je način peskanja. Najmanj rani površino peskanje z inox kuglcami.
Iz izkušenj ti pa povem, da je cel postopek precej drag, peskanje cca 3-4000 sit,temeljna barva(epolor),špric kit,lak,...
kaWsk je napisal/-a:jz sem se danes spravil doma popravit alu platišča- farbanje ter popravilo praskic (najglobja je malo več ko 1mm).
Platišča sem že komplet razmastil z nitro razredčilom ter zbrusil najprej z 400, potem še z 800 papirjem. Jutri me čaka kitanje praskic vendar se pa tukaj ustavi, ker se ful bojim oz. ne znam zmešat kita pa trdilcaops: Kupil sem mobihel PE kit od heliosa, namenjen alu materialom. Na embalaži je samo ta slikca:
![]()
uglavnem, prosil bi da mi nekdo razloži kako se to čudo zmeša, da ne bom vse skp za*****
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov