Nasveti in napotki ter povpraševanja...

Uporabniški avatar
Bosko001
Novinec

Kraj: Krško

Spustil hladilnik vode

Napisal/-a Bosko001 Če nov 09, 2006 8:04 pm

Živjo!

Fotru je spusu hladilnik vode na Kangooju 1.4, letnik 99 in rabi novega. Ker je pa kangoojev razmeroma malo za dele pa me zanima, če mogoče paše hladilnik od kakšnega clia noter, ki jih je neprimerno več in bi blo lažje dobit dobrega. Kje bi lahko to zvedu?

Hvala!
Slika

protonika
Stalni uporabnik

Napisal/-a protonika Pe nov 10, 2006 10:43 am

Kaj pa ponaredek novega oz. kar original? Malo pobrskaj po internetu. Za nekatere avte niti niso tako dragi.
Pri starem moraš paziti, da ni z avta, ki že dolgo ni bil vožen, ker se presušijo neka tesnila, razpokajo in bo čez par tednov isti problem.
Počekiraj recimo tukaj http://www.herkules.si/index.php?search ... oo&x=0&y=0
Protonika ima bullbar.

Uporabniški avatar
golf_c
Stalni uporabnik

Kraj: Kranj

Napisal/-a golf_c Pe nov 10, 2006 11:34 am

SlikaSlika

Uporabniški avatar
Bosko001
Novinec

Napisal/-a Bosko001 Pe nov 10, 2006 1:10 pm

Nov je občutno predrag (okoli 40k sit), ker bo avto pri hiši še maksimalno do pomladi. Moram najt neko cenejšo rešitev, čeprav trenutno spet samo malo rosi in ni več luže pod njim!?!
Slika

Uporabniški avatar
phoebus
Uporabnik

Napisal/-a phoebus Pe nov 10, 2006 1:54 pm

Če boš imel avto še 2 mesca in potem naredil iz njega kocko, daj noter jajce ali dve. Ne bodi svinja in ne nateguj naslednjega kupca!

Uporabniški avatar
abbe
Mojster foruma

Kraj: Jesenice

Napisal/-a abbe Pe nov 10, 2006 2:32 pm

phoebus je napisal/-a:Če boš imel avto še 2 mesca in potem naredil iz njega kocko, daj noter jajce ali dve. Ne bodi svinja in ne nateguj naslednjega kupca!

podpis

Uporabniški avatar
Bosko001
Novinec

Napisal/-a Bosko001 Pe nov 10, 2006 3:43 pm

Saj ni nategovanje, ampak avto za kupca ne bo 40 jurjev več vreden zaradi novega hladilnika. Če bi hotu nategovat, bi noter zlil tiste tesnilce, ki bi zadevo poštimal za kakšen mesec, ampak to ni moj namen! Hočem dobit DRUG DOBER hladilnik! Ne daje pa se mi zanj več kot 10-15 jurjev. Če paše od kakšnega clia pa še vedno ne vem!

:roll: :roll:
Slika

čare
Mojster foruma

Napisal/-a čare Pe nov 10, 2006 7:07 pm

če kupec ne opazi da hladilnik pušča si je sam kriv prodajalec pa menda ne bo govoril o napakah ki niso glih vsakodnevne ,ker če bi bilo tako potem marsikdo ne bi prodal avta kdo ti pa še kej po pravici pove

Uporabniški avatar
Mad
Poznavalec foruma

Kraj: Koper

Napisal/-a Mad Pe nov 10, 2006 7:11 pm

Bosko001 je napisal/-a:Saj ni nategovanje, ampak avto za kupca ne bo 40 jurjev več vreden zaradi novega hladilnika. Če bi hotu nategovat, bi noter zlil tiste tesnilce, ki bi zadevo poštimal za kakšen mesec, ampak to ni moj namen! Hočem dobit DRUG DOBER hladilnik! Ne daje pa se mi zanj več kot 10-15 jurjev. Če paše od kakšnega clia pa še vedno ne vem!

:roll: :roll:
... na vsakem parkiranem Kanguju ga imaš zastonj ... :P :P :P
kinkyllama & Yoni fun club ...

protonika
Stalni uporabnik

Napisal/-a protonika Pe nov 10, 2006 7:29 pm

Bosko, ocitno si pogledal link, menda si poiskal svoj tip kanguja in če zraven piše tudi clio, potem si izvedel tudi, točno s katerega clia paše. Na ene kanguje pač paše isti hladilnik kot na nekatere cliote, čisto točno ti bodo pa to povedali na pooblaščenem servisu, da boš vedel ne samo tip avta, ampak tudi letnik itd. Potem pa veselo na salomonca oziroma klicat trgovine z neoriginali. Ampak kot rečeno, če je hladilnik dolgo zunaj oziroma suh, ni OK.
Protonika ima bullbar.

Uporabniški avatar
Bosko001
Novinec

Napisal/-a Bosko001 Pe nov 10, 2006 10:37 pm

protonika je napisal/-a:Bosko, ocitno si pogledal link, menda si poiskal svoj tip kanguja in če zraven piše tudi clio, potem si izvedel tudi, točno s katerega clia paše. Na ene kanguje pač paše isti hladilnik kot na nekatere cliote, čisto točno ti bodo pa to povedali na pooblaščenem servisu, da boš vedel ne samo tip avta, ampak tudi letnik itd. Potem pa veselo na salomonca oziroma klicat trgovine z neoriginali. Ampak kot rečeno, če je hladilnik dolgo zunaj oziroma suh, ni OK.

Ja, hvala za link! Moram ga jutri točno zmerit, se mi pa zdi, da bi bil čisto prvi taprav.

Hvala še enkrat tistim, ki ste mi pomagal!

L.p.
Slika

Uporabniški avatar
phoebus
Uporabnik

Napisal/-a phoebus Pe nov 10, 2006 11:44 pm

Čare: sory, meni se ta odnos ne zdi fair. Pač poveš, to pa to je na konc pa bi blo kmal za zamenjat, drugač je pa avto špica.
Ne pa da človeku uščije hladilnih 14 dni po nakupu...ali pa, še slabše, mu kak j**c zabarikadira kanale v glavi...

Uporabniški avatar
aygo
Novinec

Kraj: slovenija

re

Napisal/-a aygo Pe nov 10, 2006 11:51 pm

čare je napisal/-a:če kupec ne opazi da hladilnik pušča si je sam kriv prodajalec pa menda ne bo govoril o napakah ki niso glih vsakodnevne ,ker če bi bilo tako potem marsikdo ne bi prodal avta kdo ti pa še kej po pravici pove

po zakonu prodajalec odgovarja za prikrite napake!

Uporabniški avatar
Bosko001
Novinec

Napisal/-a Bosko001 So nov 11, 2006 6:38 am

phoebus je napisal/-a:Čare: sory, meni se ta odnos ne zdi fair. Pač poveš, to pa to je na konc pa bi blo kmal za zamenjat, drugač je pa avto špica.
Ne pa da človeku uščije hladilnih 14 dni po nakupu...ali pa, še slabše, mu kak j**c zabarikadira kanale v glavi...

Pa kdo se sploh pogovarja o jajcih, omenjaš jih itak samo ti! Ne vem pa kaj bi blo narobe, če bi dal gor drug hladilnik ki ne pušča.
Slika
Vrni se na Popravila in okvare na vozilih

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Google Adsense [Bot] in 15 gostov