No, torej. Ker nisem našel nadomestka za cev sem za prvo silo naredil svoj filter. Home-made, heh

. Tolko da se lahko par dni vozim dokler ne dobim cevi, če jo sploh bom.
Za filter sem uporabil oljni filter za centralne peči in sterilne gaze

. Filter ima premera 6 cm, isto kot vhod v turbino, pa še lepo mrežast je. Aaah ta naključja

.
Avto z novim filtrom teče lepo, zvok je isti kot prej, ojačal se je edino zvok wastegate-a, ki je sedaj glasen. ZELO glasen. Pred tem so morali biti idelani pogoji da se je slišal, zdaj pa glasno wuuushne in radostno zafrfota. Blow-off NI inštaliran.
Ja, še nekaj. Kot vemo, se v turbini, kadar spustimo gas, ustvari ti. backpressure ki nasilno ustavi vetrnico oz. jo upočasni. ČE imamo blow-off, se tega delno znebimo. No, jaz BOja nimam zato mi pritisk pritiska nazaj. In ko se gas spusti, wastegate zapoje, ob tem pa nekaj zraka butne tudi nazaj skozi "filter". Je to backpressure ali jaz brezveze pišem in bluzim ?
Še nekaj slik:
Hvala ti, ooo Gospod Vsemogočni...
Hmmm, le kaj bi lahko bilo to...
OMFG !!!

Turbo ! V 5ki ! ... paše kot ata na mamo...
Še dobro da posedujem znanje iz prve pomoči...
Job done !
Škatla za filter. Sem odstranil rjo in prebarval z antikorozijsko barvo. Še dobro da mam cev...
To bi blo to. Povejte kaj si mislite in če bo delovalo. Zdaj grem na testno vožnjo, da vidim kak je s tem. Če bo dobro bom mogoče kar obdržal. Gaze menjat vsaki teden pa tudi ne bo problem.