Nasveti in napotki ter povpraševanja...

santos
Nov uporabnik

Optika

Napisal/-a santos To nov 21, 2006 11:31 am

Kje na gorenjskem je dobra in cenovno ugodna avtooptika?

Uporabniški avatar
abbe
Mojster foruma

Kraj: Jesenice

Napisal/-a abbe To nov 21, 2006 11:33 am

jst slisau da neke u skofji loki en res nardi kokr se zagre.bojo drugi povedal kdo je to

Uporabniški avatar
MacTron
Administrator a.com

Kraj: Dezela Kranjska

Napisal/-a MacTron To nov 21, 2006 1:02 pm

poizkusis lahko pri TODIVO-tu v Kranju
na Koroski 53D :idea:
  • skupnost | znanje | tehnika | napredek | a.com

Uporabniški avatar
g.Kromfelna
Novinec

Napisal/-a g.Kromfelna Če dec 07, 2006 12:42 am

Imam isto vprašanje in me zanima za štajersko, če ve kdo za kakšno delavnico kjer se spoznajo na nastavljanje optike, da mi nastavijo. Pa seveda, da je ugodno. Mi gre avto malo v levo, volan pa v desno. :D Je potrebno odpravit zmešnjavo.

Uporabniški avatar
AM
Stalni uporabnik

Napisal/-a AM Če dec 07, 2006 7:46 am

Ha, tole z optiko sem mel jaz ene izkušnje pri bivšem hyundai ponyu, ki sem ga peljal v hyundai avtohišo zraven giga-sporta v celju ... Mislim da je tam ulica lava al neki takega...
No jaz se pripeljem po službi tja in pač so glih zapirali, pa mi on za pultom reče, da je že konc, naj pa odzadi pogledam, če je še kak mehanik, pa če me vzame... Pa sem šel nazaj, pa je bil še en mlad, pa je reku ok, pripelji noter, ga priklopita na aparature, je vse kazalo ok, sta skušala šraufe odšraufat z enim šefom, ki je zraven gledal, ni šlo, ker so bli zarustani, pol je pa kar reku, da je vse ok, in da ne ve zakaj mi požira spredno desno gumo in da ni z optiko nič narobe, ga spusti dol in mi pač seveda zaračuna polovično optiko...
Šefe se pa potem razpizdi nad onim, da zakaj sprejema stranke, da bi moral rečt, da avto tam pustim, pa bi mi lahko računal polno optiko, tak pa ni mogel, ker sem zraven stal.

Drugače pa kamorkoli boš šel v avtohišo, ko imajo optiko. Najbol je it na pooblaščen servis, ker maš potem ziher garancijo itd...

Uporabniški avatar
g.Kromfelna
Novinec

Napisal/-a g.Kromfelna Če dec 07, 2006 10:18 am

Saj tega se bojim, da se ne bo nič delalo, ali pa se nekaj bo, ampak čisto narobe ali po nepotrebnem. Če že grem, bi rad, da bo narejeno kot mora bit.

:D Na tem servisu, ko si bil, so pa dobri. Pred tabo se skregajo, zakaj te niso, ker bi te lahko. Če takšno znanje prenašajo šefi na mlade, potem ni čudno, da je stanje takšno kot je.
Vrni se na Popravila in okvare na vozilih

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Google Adsense [Bot], motom in 7 gostov