dr.otkar je napisal/-a:Flash, mislim da bo še kdo podprl moje mnenje.
Če kupiš NOV avto, čisto NOV z 0 km, od njega pričakuješ nekaj let udobne varne vožnje, in veliko število brezskrbno prevoženih kilometrov.
Te sanje tudi niso poceni, razen če ima tvoj sodelavec, kakšno donosno popoldansko obrt (poslanec ali preprodajalec ....) in zato od vozila za nekaj miljonov pričakuješ zadevo BREZ napak, poudarjam BREZ napak !!!!
Jaz bi zadevo vrnil, in zahteval kupnino nazaj (8 dni se mi zdi, če ne me naj kdo popravi) in si šel kupit DRUG avto. Pa ne francoza......
Lep dan tebi in ostalim.
P.S. a na nultem servisu je pa avto deloval brez napak ?????
xbox360 je napisal/-a:dr.otkar je napisal/-a:Flash, mislim da bo še kdo podprl moje mnenje.
Če kupiš NOV avto, čisto NOV z 0 km, od njega pričakuješ nekaj let udobne varne vožnje, in veliko število brezskrbno prevoženih kilometrov.
Te sanje tudi niso poceni, razen če ima tvoj sodelavec, kakšno donosno popoldansko obrt (poslanec ali preprodajalec ....) in zato od vozila za nekaj miljonov pričakuješ zadevo BREZ napak, poudarjam BREZ napak !!!!
Jaz bi zadevo vrnil, in zahteval kupnino nazaj (8 dni se mi zdi, če ne me naj kdo popravi) in si šel kupit DRUG avto. Pa ne francoza......
Lep dan tebi in ostalim.
P.S. a na nultem servisu je pa avto deloval brez napak ?????
Hm ti se pa na avto full spoznaš ane? Kaj falus imajo francozi več problemov kot kakšen VW, Opel, konec koncev tudi Audi. Daj ne s*** s takimi izjavami. Nimam francoza, vozim japonski avto in me full razpizdi takšne posplošene ugotovitve "strokovnjakov". Ko smo že na tem, Citroen ima v primerjavi z drugimi zelo malo okvar. Drugače pa se obrni malo na ljudi, ki delajo na Porshe Slovenija in če bodo pošteni ti bodo povedali kakšno je stanje pri njih ... živi obup.
V glavnem danes ni NOBEN avtu, še najmanj pa nemci brez napak in žal je tako. Zato pa je včasih boljše kupiti avto z konca 90-tih, ko je še vsak nekako dokaj dobro delalo.
AXioN je napisal/-a:Matr zgleda, da sam se japonci znajo nardit "zanesljiv" avto, jaz sem sicer navdusen nad stvaritvami Vag grupe, samo kaj ko je bil vrhunec kvalitete konec 80ih in zacetek 90ih let. Sama žalost.
Btw: Hvala za nasvet, oče se pravkar odloca med nakupom Picassoja in Altee.
Se en minus za Francoza :P
xbox360 je napisal/-a:Pozabi na to, da je francoz, ker Citroen vseeno ni Renault, Opel ...
AXioN je napisal/-a:xbox360 je napisal/-a:Pozabi na to, da je francoz, ker Citroen vseeno ni Renault, Opel ...
Opel? Si mogoce hotel napisat Pežo?Ker motor je skoraj identičen(2.0 90km hdi) , če ne isti, kot pa v Pežojevih avtih.
Sicer pa kar se kvalitete tiče, se kaksni japonski avti sploh še uvažajo iz Japonske za evropski trg, razen superšportnikov, ali se vsi sestavljajo v Evropi?
Lp, AXioN!
Po forumu brska: Google Adsense [Bot] in 20 gostov