no zgleda tko! kupil sem avto..omenjano seat ibizo l 2004 z 35.000prevozenik kilometri! no problem je pri tem da na stan gasu ropota! slisi se nekaksen zvok ki ni kovinski ampak se slisi kod da bi npr. ropotala stara vakum pumpa no zacel sem se pozanimovat in je to baje serijska napaka kjer je v okvari spodnji del motora! se pravi ojnica...bati! saj pride do tega da bat ne drsi ravno ampak ga zamika! vglavnem upam da se bo dalo resit pod garancijo..ju3 grem v mb do jarca pa bomo vidli! no zanima me ce je ze gdo imel taksen podoben primer?? baje v takem primeru avto se kar lep cas gre..newen! prosim za vase odgovore ce ima gdo kaksne iskusnje???
ne napenjalci so celi! bil danes v mb pri jarcu! ugotovitve so naslednje zaradi slabe viskoznosti olja se malce slisijo drocniki na ventilih! baje to cost normalno ker je visokoturazni motor! sedaj je v njem sicer castrolovo olje, ampak priporocajo striktno arala! bomo vidli kak bo ko bom naredo servis sicer pa ma garancijo do 100.00km tak da ni frke!
kje si ti vidu ibizo k ma garancijo do 100kkm?? Pa a to je "normalno" da avtu pri 35 kkm ropotajio dročniki? A se ti tko rad pustiš nategnit? ..Pa če je to zarad visokoturažnega motorja pol ne vem kaj bi moral men delat k mam blokado na 6700 obrati, da ne omenjam kakih hond
Podpis je besedilo, ki se samodejno doda na koncu vsake vaše objave. Dolžina besedila je omejena na 355 znakov.
oojnica al pa obrocki bi se dost bol grobo slisali..finta je le pri prostem teku ko pa mu dodas malo gasa pa vse utihne! ce bi bilo kaj z ojnico bi bilo ravno nasprotno! ist problem sem opazu pri sodelavcu ko v puntotu vozi neko oplovo olje ko se sliso nisem zanga! vglavnem jaz sem mirne vesti sm gledu v sluzbi na testeru pa so kilometri realni..drugace pa avto deluje cist normalno! se vozo po avtocesti 180kmh ene 30kilometrov...meli dirke z kolegi pa je vse normalno! bom pa v kratkem zamenjo olje pa bom vido kak bo! javim!
lp!
Ok, men Ibiza ropota v prostem teku kt dizel. Kaj bi pa to blo?
Najprej sem mislila, da zajebava auspuh in tist nastavek gor, ampak je motor.
Pa še neki. Ko avto stoji in laufa in če jaz na ful pohodim gas, imam občutek, da kar mal mašina zavibrira. Obstaja kakšna možnost, da bom imela v kratkem problem? Ker ga res ne potrebujem .
lol...tele ibize pa so od hudiča...pr men je nastal problem k so se lučke za epc in lučka z sliko motorja pržigale po 5letnem ugotavlanju so mi na servisu ugotovili najprej da je štop luč crknla, nato je avto začeu trokirat sem odštela lepe denarce za novo sondo...potem je reva boga dokončno crknla..in ko je dobila nov akumulator je spet vse ok...( podobno težavo je mel dejan z črno ibizo iz črnomlja) moja tut ropota k dizel, marsikdo mi to reče..smuk priporočam ti da malo po seat forumih še poizveš, pa pojdi še do kakega drugega serviserja...
drgač pa srečno vožnjo z ibizulo...
rumena ibiza je napisal/-a:...pr men je nastal problem k so se lučke za epc in lučka z sliko motorja pržigale... moja tut ropota k dizel, marsikdo mi to reče..
a je EPC lučka tista, ki je povezana z motorjem? ali je to tista, ki je povezana z gasom? ena mi sveti, ampak ob vžigu ugasne, morm prevert....
saj se pri vseh teh motorjih prizge epc ko das kontakt ko pa ga vzges pa ugasne!
no moj se ne ropota kot dizel..heeh še ni take frke drugac pa sn z avtom zlo zlo zadovoln!
poznam par ljudi z takimi motorji v svojih vozilih pa ni noben ne vem kok glasen res pa je da je injection mal glasnejši pri teh motorjih pa da znajo izpušni kolektorji pokat 1.0 , 1.4 , 1.6 vsi 8V zato mogoče "dieselski" zvok da bi mel pa kdo probleme z ojnicami pa bati pa še nisem slišal pa poznam dost ljudi ki se z VW-ji ukvarja
..tako..mel tak avto, rešiš težavo z menjavo olja.Vzemi ARAL 0/40W pa bo stvar OK.
Mirnejši motor, manjša poraba ampak je pa olje drago, čeprav so me na servisu prepričevali, da se to olje ne splača uporabljati v tem avtu...bemu, pa saj ga jaz plačam
noop ni problem v olju vsaj pri meni ni na zalost!!! smo pobrali svecke ven pa z kamerco not pa so na prvem drugem pa tretjem cilindru risi!! zdaj pa mi komplicirajo zaradi garancije ampak bi po pravem pri takih kilometrih mogli naret dopis za obnovljen motor...vglavnem bom probo nekak z vezami, poznam nekih par freakov pa bomo vidli!! javim!
Olje 0W-40, pa ne se hecat no, to se ja uporablja za visoko zmogljive motorje ne pa v 1.4 s 55kw. Stran vržen dnar pa še rešil ne boš nič. Sam imam v enakem motorju TXT 5W-40, pa bom pri naslednji menjavi dal 10W-40, ker je bolj idealno za ta motor.
Malo ugibam... vsi opisujete ropot na standgasu... morda daje takrat pumpa za olje premalo pritiska?
Tudi sam sem imel Golfa IV 1.6 8v, imamo še Passata z enako mašino in se na štandgasu sliši klikanje, samo ta zvok ni podoben dizlu. Je pa to verjetno od vbrizga.
Poznam 3 ljudi med njimi je tudi teta, ki so jim pocrkale oljne pumpe na Golfih 1.4 16v-Prvi je prilezel do servisa, drugemu je začela mašina žlajfat- ribat, pri teti se je pa sam pokadlo in ribnlo! Tako da mogoče je oljna pumpa, kjer se menda zaradi slabe izvedbe karterja(cele mašine) nabira kondenz in vse zabaše- nekj podobnega, no!
A ves ka je moč??? Ko biku tako v rit pihneš, da se mu rogovi zravnajo!!!