evilson je napisal/-a:2 tedna nazaj sem mel avto na WV serviso v avstriji in sem reku naj mi pregleda podvozje in masino. Pa je po pregledu reku, da je vse OK. Samo olje sem mogu menjat.
Zapeljav se pa nobeden ni z njemu. Sej avto gre in nc ne ropoce v masini al pa karkoli, sam mam obcutek da vcasih avto prav neki zadrzuje, da ne vlece kot bi moral.Aja.. Pa pri menjavi prestav, ko stisnem sklopko obrati sploh ne padejo( morda malo) ostanejo kar na istem kot pa pred tem ko stisnem sklopko... To se mi zdi ful cudno.
A mislite da bi blo pol verjetno najbolje da ga se enkrat odpeljem na servis, da se probajo pelat in povejo oni kako in kaj?
Kolko pa sploh stane jermen ?
Hvala
Matej
... včasih ti ga malo zamori to je normalno (pri menjavanju prestav) ker ti stiskaš gas turbina je na obratih in potiska zrak na sesalni strani ti spustiš gas pa pol ker obrati ne opadejo turbini tako hitro kot motorju pač zaradi viška pritiska odpre nepovratni ventil in ti vrže bypass iz turbine topel zrak v sesalni kolektor in ga posledično segreje zato ga malo zamori (vroč zrak je redkejši zato poleti proti večeru gre avto boljeevilson je napisal/-a:A mislite da bi blo pametno filter menjati za sportnega. Nekateri so mi sicer rekli da ga na zimo naj ne dajem v avto zaradi vlage. Je lahko morda filter tudi vzrok?
Glede pospesevanja imam pa jes morda vcasih samo obcutek tak, ker drgac avto dela super...
LP
... :P :P :P sem popravil ... no revija je pa Avtomotor Magazine številka 64 decemberska številka iz leta 1994esem je napisal/-a:Mad je napisal/-a:... Podatek o porabi je zelo primerljiv za oba motorja17.2 km/h pri 90 km/h , 13.2 pri 120 km/h (1.8T) in mestna nekje okrog 10 litrov ... L.p. Max
Verjetno bo držalo km/l ? It. revije (Quattroruote)?
Mad je napisal/-a:... A4 1.8 T ... narejen je bil leta 1994 za zahtevne kupce, kateri so si želeli motor, ki porabi malo (kot 1.8 navaden) in ima moč in performasnse kot npr. 2000 cm motor ... Audi je lansiral kot novinca avto A4 1.8 in kasneje 1.8 T - avtomobil, ki je zrasel napram Audiju 80 v širino višino in dolžino, ki so jo zaobljili in dali uporabniku neko novo bolj napredno bolj okroglo podobo ... pri motorju so dosegli malo porabo z majhno turbino KKK - 03 ki je delala na majhnem nadtlaku - 0.75 Bar kar je dalo namesto kot pri navadnemu 1.8 sesanemu 125>Km motorju - 173 Nm z Turbo ven navor okrog 210 Nm .. Glede na predhodnika je celo izgubil malo na teži kar gre predvsem v račun pri novem podvozju - dvojne roke, ki so bile lažje zaradi uporabljenega materiala - aluminij in hkrati z manjšo težo prinesle vozilu boljšo vodljivost in manjšo težo ... Vozilo je celo nekaj lažje od predhodnika - Audija 80 in ima celo nekaj zanimivih sprememb pri skoraj istih zunanjih merah (zrasel je v širino in višino in celo nekaj malega v širino) povečali so uporaben potniški prostor - premik koles naprej z čimer so dosegli hkrati tudi boljšo odzivnost in lego vozila v zavojih ... Podatek o porabi je zelo primerljiv za oba motorja17.2 km/l pri 90 km/l , 13.2 pri 120 km/l (1.8T) in mestna nekje okrog 10 litrov ... L.p. Max
Po forumu brska: AssKicker in 8 gostov