Sierrator je napisal/-a:Jaz bi ti predlagal original mehanizem z odpada, ker univerzalni (vsaj iz mojih izkušenj) je bolj tako tako. Moj je bil recimo za polovico počasnejši od originalnega, glasnejši pa še izboklina v tapiceriji vrat je ostala tam, kjer je bila prej ročka.
Bric je napisal/-a:Sierrator je napisal/-a:Jaz bi ti predlagal original mehanizem z odpada, ker univerzalni (vsaj iz mojih izkušenj) je bolj tako tako. Moj je bil recimo za polovico počasnejši od originalnega, glasnejši pa še izboklina v tapiceriji vrat je ostala tam, kjer je bila prej ročka.
Od Spal-a sem jih montiral že veliko, in deluje brez problema. Seveda pod pogojem, da je pravilno zmontirano. Zraven dobiš tudi brošuro, z slikicami za montažo v posamezen model avta. Pa še garancija je.
Sierrator je napisal/-a:Bric je napisal/-a:Sierrator je napisal/-a:Jaz bi ti predlagal original mehanizem z odpada, ker univerzalni (vsaj iz mojih izkušenj) je bolj tako tako. Moj je bil recimo za polovico počasnejši od originalnega, glasnejši pa še izboklina v tapiceriji vrat je ostala tam, kjer je bila prej ročka.
Od Spal-a sem jih montiral že veliko, in deluje brez problema. Seveda pod pogojem, da je pravilno zmontirano. Zraven dobiš tudi brošuro, z slikicami za montažo v posamezen model avta. Pa še garancija je.
Ja no... Saj nisem rekel, da univerzalni mehanizem ni deloval - samo preglasen in prepočasen je bil. Napisal sem pač svojo izkušnjo. Original z odpada je deloval v vseh pogledih bolje pa še skoraj zastonj je bil (3000 SIT). Da sam zmontiraš pa tudi ni treba prej doktorirati.
Sierrator je napisal/-a:...
Začenjam resno razmišljati, da bi si v zdajšnjem avtu originalni električni mehanizem zamenjal z ročnim in ga nadgradil z univerzalnim električnim...
Tako za vsak slučaj... Če slučajno kdaj zmanjka elektrike... :P
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov