jay je napisal/-a:DrMr je napisal/-a:... klinc pa tak avto, da moraš od servisa do servisa hladilno dolivat...
lol te to pomeni da, če si bil na servisu ne rabiš pregledovat hladilne tekočine , olje, vode za brisalce, zavorne tekočine itd... mater si legenda
macek9 je napisal/-a:jay je napisal/-a:DrMr je napisal/-a:... klinc pa tak avto, da moraš od servisa do servisa hladilno dolivat...
lol te to pomeni da, če si bil na servisu ne rabiš pregledovat hladilne tekočine , olje, vode za brisalce, zavorne tekočine itd... mater si legenda
kaj sem mogoce rekel da ne spremljam če bi bilo potrebno kaj dotočit kdaj!! do zdaj nisem dotakal še na avtu čisto nič, niti olja niti vode, niti kaj drugega razen bencina!
vam povem pa da nisem vedel da je tako obcutljiva tale zadeva da za tako malo že teži z piskanjem in lučko (čeprav je še nivo vode zelo visoko ampak ni poln).
naj pa povem da sem avto imel glih prejšni teden pri serviserju na večjem servisu kjer mi je menjal komplet jermene, šponare, pumpo, olje,filtre, skratka vse in mi ni bilo čisto nič jasno ko je zacelo piskat in žmigat. se pa vam opravičujem ker res vsaki dan ne pregledujem nivoja vode in pa olja v mašini mislim si pa legenda....
Po forumu brska: AssKicker in 8 gostov